Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Γέλασαν και… τα μουστάκια του!!

Τη σφραγίδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε το πρώτο του κιόλας ματς με τον Ατρόμητο! Χωρίς να κινδυνεύσουν ποτέ και με άνεση που δεν είχαν… ξαναπαρουσιάσει, οι Περιστεριώτες καθάρισαν 2-0 την Κέρκυρα.

Γέλασαν και… τα μουστάκια του!
Με τους δυο στόπερ της (Φυτανίδη και Ταυλαρίδη) να σκοράρουν σε διάστημα πέντε λεπτών (26’-31’), η ομάδα του «μουστάκια» δεν επέτρεψε καμία αμφισβήτηση για το αν θα επιστρέψει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.



«Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι», λέει ο λαός. Και για την καλή ομάδα όμως -όπως είναι αναμφίβολα ο Ατρόμητος- το ίδιο αποδείχθηκε πως ισχύει. Παρά τις πινελιές του Αναστόπουλου λοιπόν (που ξεκίνησε με το αγαπημένο 4-3-3 και βασικούς τους γνώριμους από τον ΟΦΗ, Ταυλαρίδη και Σουμπίνιο) το μπλοκάκι των ευκαιριών παρέμενε… λευκό για 25 λεπτά.

Κι αφού οι ατομικές ενέργειες από τα άκρα και οι κάθετες του Βραζιλιάνου είχαν την ίδια κατάληξη (να τρακάρουν στο τείχος που είχε στήσει η ακίνδυνη Κέρκυρα μπροστά απ’ την περιοχή) ο Ατρόμητος αποφάσισε να επιχειρήσει… από αέρος. Δεν χρειάστηκαν λοιπόν πάνω από πέντε λεπτά (και δυο εξαιρετικά χτυπήματα του Επστάιν σε στημένες φάσεις) ώστε τα κεφάλια των δυο στόπερ (Φυτανίδη και Ταυλαρίδη) να του δώσουν ξεκάθαρο… κεφάλι στο σκορ.

Η Κέρκυρα που επέστρεψε από τ’ αποδυτήρια είχε φιλότιμο. Διάθεση να αντιδράσει. Όχι και τρόπους όμως ν’ απειλήσει σοβαρά τον Ατρόμητο. Πέρα από μια μικρο-ευκαιρία του Ζουμπουλάκη λοιπόν (σουτ που έφυγε έξω) οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν την παραμικρή δυσκολία στο να διατηρήσουν τον απόλυτο έλεγχο. Ακόμα κι όταν ο Μάντζιος άρχισε να ρισκάρει, κάνοντας αλλαγές σε πρόσωπα (Πετρούσης, Σίμωσης) και διάταξη (3-5-2).

Έτσι, πιθανότερο έμοιαζε το ν’ αλλάξει το εύρος της νίκης του Ατρομήτου παρά να απειληθεί εκείνη απ’ την Κέρκυρα. Ακόμα λοιπόν κι αν οι Επστάιν και Κούτσι (σε συνεργασίες με τον Γιαννούλη) δεν… επιβεβαίωσαν τελικά αυτή την πιθανότητα (αστοχώντας από καλές θέσεις), ο Ατρόμητος δεν παρουσίασε αυτή τη φορά τάσεις… θρίλερ. Χωρίς καρδιοχτύπια λοιπόν (και με τον Φάμπιο εκτός των άλλων να κάνει ντεμπούτο) πανηγύρισε την πρώτη άνετη νίκη του φέτος στο Περιστέρι.

Δείτε πώς παρακολουθήσατε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr





ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σουμπίνιο (76’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (86’ Καραμάνος), Καραγκούνης (84’ Φάμπιο), Κούτσι

Στον πάγκο έμειναν οι: Ράντμαν, Καλλέργης, Νάστος, Λαζαρίδης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης (61’ Πετρούσης), Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης (71’ Σίμωσης), Λεόν, Έντερ, Κρητικός, Τσουμάνης, Γκούμας, Μπάρκογλου

Στον πάγκο έμειναν οι: Ριγανάς, Ηλιάδης, Σταμόγιαννος, Διαμαντόπουλος, Αρμένης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου









πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: