Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

«Στραπάτσο» για Λιόν, Ρεν, Μπαστιά!

Ακόμα δε θα έχουν «χωνέψει» το «στραπάτσο» που έπαθαν την Κυριακή οι Λιόν, Ρεν και Μπαστιά.

«Στραπάτσο» για Λιόν, Ρεν, Μπαστιά
Όλες οι προηγούμενες αποκλείστηκαν στη φάση των «64» του γαλλικού Κυπέλλου από ομάδες κατώτερης κατηγορίας και είδαν τα όνειρά τους για διάκριση στον δεύτερο τη τάξει θεσμό να πηγαίνουν «περίπατο».

Οι «λιονέ» έχασαν στα πέναλτι με 4-2 στα πέναλτι (3-3 κ.α. και παράταση) στην έδρα της Επινάλ της τρίτης κατηγορίας. Οι «κοκκινόμαυροι της Βρετάνης έχασαν με 2-2 από τη Λανς της δεύτερης κατηγορίας στο «Φελίξ Μπολάρ». Τέλος, οι φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1978 έχασαν από τη συντοπίτισσα ερασιτεχνική με C.A.με 2-0 εκτός έδρας.

Την παράταση χρειάστηκε η Μαρσέιγ για να επικρατήσει 2-1 (κ.α.) της Γκινγκάμπ της δεύτερης κατηγορίας στο «Βελοντρόμ». Με 4-3 επιβλήθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της ερασιτεχνικής Αρράς. Δύσκολη πρόκριση για την Μπορντό με 3-2 στην έδρα της Σατορού της δεύτερης κατηγορίας. Τα πέναλτι χρειάστηκε η Μπρεστ για να επιβληθεί με 4-2 (1-1 κ.α. και παράταση) στην έδρα της ερασιτεχνικής Λουκόν. Παράταση χρειάστηκε και η Νις για να επιβληθεί με 3-2 (κ.α. 1-1) της Μετς της δεύτερης κατηγορίας εκτός έδρας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: