Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ασυνεννοησία με Ρότσα…!

Παρότι ο Ρότσα είχε ενημερωθεί για τις συζητήσεις της διοίκησης με τον Μπουμσόνγκ, αυτός αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει με δική του ευθύνη, κάτι που ενόχλησε την διοίκηση.

Ασυνεννοησία με Ρότσα…
Πρόβλημα δημιουργήθηκε με την χρησιμοποίηση του Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που ο Γάλλος ήταν και ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Οι διοικούντες είχαν ενημερώσει τον Ρότσα ότι προσπαθούν να… ξεφορτωθούν τον Γάλλο αμυντικό, όμως ο Αργεντινός τεχνικός, μετά από συζήτηση που είχε με τον Βύντρα και την κακή ψυχολογική κατάσταση του τελευταίου, αποφάσισε να βάλει τον Μπουμσόνγκ.

Όλη την εβδομάδα ο προπονητής του «τριφυλλιού» χρησιμοποιούσε τον Έλληνα αμυντικό με τους βασικούς και τελευταία στιγμή μετά από συζήτηση με τον ίδιο, αντιλήφθηκε πως ήταν σωστότερο να μην τον βάλει. Προφανώς, επειδή ήταν τελευταία στιγμή, ο Ρότσα σκέφτηκε πως είναι πιο ορθολογικό να χρησιμοποιήσει έναν έμπειρο στόπερ που είναι πάντα έτοιμος, από το να ξεκινήσει κάποιον πιο μικρό (Τριανταφυλλόπουλο-Βελάσκες που ήταν οι επιλογές του) που δεν είχε προετοιμαστεί για το παιχνίδι.

Αυτό όμως ενόχλησε τους ανθρώπους της διοίκησης. Αφού φάνηκε, ακόμη μία φορά, πως υπάρχει έλλειψη συνεννόησης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η πρώτη ήταν με τις δηλώσεις του Ρότσα όταν είπε πως δεν συμφωνεί με το σκεπτικό της διοίκησης να διώξει κάποιους ποδοσφαιριστές. Και τώρα, το περιστατικό με τον Μπουμσόνγκ έρχεται να "ζευγαρώσει" τις περιπτώσεις μη συνεργασίας, με τις δηλώσεις Παναγόπουλου μετά το τέλος του παιχνιδιού στην συζήτηση με τους οπαδούς (ρωτήστε αυτόν που επιλέγει την 11αδα για ποιο λόγο έβαλε τον Μπουμσόνγκ) να επιβεβαιώνει τα παραπάνω...



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: