Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Μπανιώτης : «Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική να πρωταγωνιστεί»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανθρακικό.

Για το χθεσινό παιχνίδι στο οποίο έδωσε ο ίδιος το παρών:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο είχε χαμηλή ένταση χωρίς πάθος. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και έδειξε ποιότητα και εμπειρία, άξια πήρε τη νίκη».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη διαφορά από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αυτό το δείχνει και η θέση που βρίσκεται. Εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες όμως τον θέλουμε ακόμα πιο πάνω γιατί θέλουμε έναν τίτλο. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική να πρωταγωνιστεί».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ ώστε να έρθουν οι τίτλοι:

«Δεν πρέπει να έχει οικονομικά προβλήματα, όπως είχε παλιά. Με τον Σαββίδη θα βρούνε την άκρη, υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι ώστε να κυνηγήσει και να διεκδικήσει τίτλους. Έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου, αν δεν έχει οικονομικά προβλήματα μπορεί να τα καταφέρει».

Για το ντεμπούτο του Κατσουράνη και τον Κάτσε τόνισε:

«Σίγουρα έχει εμπειρία, ηρεμία στο παιχνίδι του, κάθετες μπαλιές είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Εγώ χάρηκα πολύ τον Κάτσε και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έχει ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και αν συνεχίσει έτσι θα πάρει πολλά απ? αυτόν ο ΠΑΟΚ».

Για τον Πανθρακικό και τον Δερμιτζάκη:

«Είναι η ομάδα της πόλης μου. Είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και επάξια βρίσκεται εκεί που είναι. Με τον Δερμιτζάκη κάνει πολύ καλές πορείες και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: