Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

«Σε ένα μήνα ο Ατρόμητος που θέλουμε»

Μετά από 3-4 εβδομάδες θα παρουσιάσει ο Ατρόμητος το αγωνιστικό πρόσωπο που επιθυμεί ο προπονητής του, Νίκος Αναστόπουλος.

«Σε ένα μήνα ο Ατρόμητος που θέλουμε»
Ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί της Κέρκυρας χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ πρόσθεσε ότι σε περίπου ένα μήνα η ομάδα θα είναι σε θέση να παίζει το ποδόσφαιρο που ο ίδιος θέλει.

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στην συνέχεια και μετά το πρώτο γκολ ήμασταν καλύτεροι. Πετύχαμε άλλο ένα γκολ και πήραμε τη νίκη. Δουλεύουμε και σε 3-4 εβδομάδες, με δεδομένο ότι υπάρχει πίεση για αποτελέσματα θα υπάρχει ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα εμφανιστεί ο Ατρόμητος που θέλουμε να δούμε», είπε αρχικά ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος πρόσθεσε ορθά-κοφτά πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα της μεταγραφής του Βαγγέλη Μάντζιου.

Στη συνέχεια ο «αλενατόρε» ρωτήθηκε για το τι πρόλαβε να αλλάξει στην ομάδα στο μικρό διάστημα της παραμονής, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό σύστημα που προτιμά:

«Έριξα το βάρος στην ψυχολογία, γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να είσαι αθλητής, αλλά παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Το δεύτερο στοιχείο που θέλω είναι να γίνουμε πιο γρήγοροι. Οι παίκτες κάνουν το σύστημα. Θα παίζουμε εντός έδρας είτε με 4-2-3-1 ή 4-3-3 ανάλογα τον αντίπαλο», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: