Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αποχώρησε με… προστασία ο Φουρτάδο!!

Οι σκηνές απείρου κάλλους συνεχίστηκαν στα Σπάτα. Ο Εμίλιο Φουρτάδο αποχώρησε από το προπονητήριο της ΑΕΚ συνοδευόμενος από όλα τα μέλη της ομάδας υπό το φόβο να δεχτεί επίθεση από οπαδούς.

Αποχώρησε με… προστασία ο Φουρτάδο
Υπενθυμίζεται πως μετά την ανταλλαγή κάποιων «γαλλικών» μεταξύ του επιθετικού και οπαδών χθες στην Τρίπολη, ένας οπαδός ζήτησε εξηγήσεις από τον ποδοσφαιριστή στην προπόνηση κι όταν δεν τις έλαβε, εμφανίστηκε μία ομάδα 10-15 ατόμων που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Μάλιστα κάποιοι χρησιμοποίησαν κάποια αντικείμενα στο χώρο προπόνησης ως… όπλα κυνηγώντας τον ποδοσφαιριστή. Οι συμπαίκτες του Φουρτάδο και ο Έβαλντ Λίνεν επενέβησαν, προκλήθηκε ένταση, αλλά τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο Φουρτάδο εμφανώς φοβισμένος κλείστηκε στα αποδυτήρια, ενώ το εξαγριωμένο πλήθος απαίτησε να βγει και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του από τον κόσμο. Στα Σπάτα κατέφτασε και αστυνομία, ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ είπαν στα όργανα της τάξης πως το θέμα θα λυθεί εκ των έσω.

Τελικά ο Φουρτάδο αποχώρησε από τα Σπάτα με τη συνοδεία των υπολοίπων μελών της ομάδας υπό το φόβο να δεχτεί επίθεση. Σχημάτισαν έναν ανθρώπινο κλοιό και κατευθύνθηκαν προς το πάρκινγκ για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους και να φύγουν. Ο ίδιος έλεγε πως δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στα Σπάτα, αφού δεν μπορεί να αντέξει όλη αυτή την κατάσταση και το κλίμα σε βάρος του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: