Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Οικονομόπουλος: «Πιεστήκαμε, αλλά πήραμε τη νίκη που θέλαμε»

Οι παίκτες του Άρη και δη οι νεαροί του ρόστερ, διακατέχονταν από υπέρμετρο άγχος για την κατάκτηση της νίκης απέναντι στον Πανιώνιο. Άλλωστε σε διαφορετική περίπτωση, οι «κίτρινοι» θα παρέμεναν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και η πίεση θα εντεινόταν τις επόμενες αγωνιστικές, για το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Ένας από αυτούς τους παίκτες, ασφαλώς είναι και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός μέσος πέρασε χθες σαν αλλαγή στο παιχνίδι και κατάφερε με την απόδοση του να κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού και τα εύσημα του προπονητή του. Ο 22χρονος χαφ ήταν αυτός που κυνήγησε μέχρι τέλους τη φάση που επέφερε και το γκολ για τον Άρη, πραγματοποιώντας μάλιστα τη σέντρα «πάρε-βάλε» στον Νταβίντ Αγκάνθο.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο με νίκη. Το γκολ που μας έβαλε ο Πανιώνιος ήταν καθοριστικό για να πιεστούμε. Μας άγχωσε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά μετά το γκολ ήμασταν πιεσμένοι και έπρεπε να αντιδράσουμε. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς φέτος εντός έδρας και δε θέλαμε να ξαναγίνει».

Σε ότι αφορά το πώς είδε αυτός την αναμέτρηση, επισήμανε: «Είχαμε την πίεση και το άγχος στο τέλος. Είχαμε, πάντως, ευκαιρίες για να κάνουμε ένα ή δύο γκολ ακόμη. Ο Πανιώνιος μας πίεσε, ανέβηκε ψηλά, αλλά ευτυχώς τελείωσε το ματς στο 2-1 και πήραμε τη νίκη».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: