Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δέδας: «Να αφήσουμε πίσω το ματς με τον Πανιώνιο»

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και την επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ του «δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το έφταιξε για την ήττα από τον Πανιώνιο:
«Δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο, απλά ο Πανιώνιος εμφανίστηκε καλύτερος από μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, όμως μετά το σκορ ξέφυγε. Δώσαμε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να βάλει εύκολα καλάθια μετά οδηγηθήκαμε σε λάθος επιλογές. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα και κράτησε το σκορ».

Για το αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος:
«Δε δικαιούμασταν κάτι από το παιχνίδι, ήταν σίγουρα το χειρότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Δεν έχουμε δώσει τέτοια εικόνα. Πιστεύω πως ήτανε παροδικό. Θα κοιτάξουμε να μην ξανακάνουμε τέτοια λάθη».

Για το στόχο του ΠΑΟΚ φέτος:
«Στόχος είναι να κερδίσουμε όσο πιο πολλά ματς γίνεται για να έχουμε καλύτερη θέση στα πλέι οφ. Έχουμε μια βδομάδα να ετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Πάτρα και να αφήσουμε πίσω αυτή την κακή εμφάνιση».

Για κόσμο που δεν έρχεται στο γήπεδο:
«Το μπάσκετ πλέον δεν είναι και το πιο δημοφιλές άθλημα από άποψη εισιτηρίων. Αν εξαιρέσεις το ματς με το Ρέθυμνο δεν είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Είναι ένα θέμα που συζητάμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται σε κάθε ματς».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: