Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Τα …Φώτα σε Θεσσαλονίκη και Πίνο!

Ποιοι ήταν οι τρεις κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι στην πρεμιέρα του β΄ γύρου της Σούπερ Λίγκας; "Ντου στα Αποδυτήρια" από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog.
Έτσι όπως κόζαρα εγώ την πρεμιέρα του β΄ γύρου και τα πρώτα ματς του 2013, το ποδαρικό με το δεξί το κάνανε, βασικά, τρεις. Και πιο συγκεκριμένα, δυο ομάδες κι ένας παίκτης.
Κατ΄ αρχήν, ο Άρης. Πολύ ζόρικο ήταν το ματσάκι με τον Πανιώνιο. Το πήρε, όμως, το τρίποντο έστω και δύσκολα, έστω και με πολύ ιδρώτα μέσα στο παιχνίδι. Και μάνι, μάνι απόψε είναι 12ος απ΄ αυτή τη νίκη και μόνο. Κατάφερε, δηλαδή, να δει λίγο φως στο τούνελ. Αν και, βέβαια, απομένει ακόμα το Σκόντα – ΟΦΗ.
Για να πάρει κεφάλι
Μήπως, όμως, μικρό διπλό έκανε ο ΠΑΟΚ; Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι δυσκολεύτηκε πολύ για να πάρει κεφάλι από τον Πανθρακικό. Τα κατάφερε, όμως. Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα κερδίσει, αν κερδίσει…, με την ψυχή στο στόμα, έκανε το 1-4 στο τέλος κι όλοι χαμογελάνε στην Τούμπα.
Όλα τα λεφτά στο Καραϊσκάκη
Οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης, λοιπόν, έκλεψαν, κυρίως, την παράσταση στην 1η αγωνιστική του β΄ γύρου. Κατ΄ εμέ, εκεί πέφτουνε περισσότερο τα φώτα. Όσο για τον παίκτη; Νομίζω ότι ήταν ο Πίνο. Όταν, δηλαδή, ένας ποδοσφαιριστής έχει τόσο καιρό να παίξει μπαλίτσα, δεν περιμένεις να κάνει παπάδες με το καλημέρα. Λες ότι θα χρειαστεί κάμποσο χρόνο.
Κι όμως, ο Πίνο ήταν όλα τα λεφτά στο Καραϊσκάκη. Είχε δυνατά πατήματα λες κι έπαιζε κάθε βδομάδα στο πρωτάθλημα. Που να φορμαριστεί κιόλας, δηλαδή. Γρήγορος, μπαλαδόρος, με πόδι διαβήτη, με τσαλιμάκια. Πολύ θετικά μηνύματα.
Όχι από μόνο μια εμφάνιση
Άλλο, βέβαια, ότι θα χρειαστεί χρόνο για να κριθεί ο Πίνο. Δεν γίνεται, δηλαδή, να βγει συμπέρασμα για έναν παίκτη από μια και μόνο εμφάνιση. Μπήκε με το δεξί, πάντως. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Κανένα πρόβλημα ο μουστάκιας
Από εκεί και πέρα, ο Αναστόπουλος δεν είχε πρόβλημα στο ντεμπούτο του στον Ατρόμητο, ενώ ο Κατσουράνης ήταν μια χαρά στην πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ.
Οι δυο που χάσανε…
Όσο για τους μεγάλους χαμένους της αγωνιστικής; Για μια ακόμα φορά αυτή τη σεζόν, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Κι άντε να δούμε πότε θα καταφέρουν να συνέλθουν. Οι πράσινοι βολοδέρνουν στη μέση της βαθμολογίας και η Ένωση είναι τελευταία και καταϊδρωμένη.
Άνετος κι ωραίος
Ο Αστέρας, λοιπόν, ήταν άνετος κι ωραίος για τη νίκη και ο Λεβαδειακός δεν άφησε κανένα λάθος του Μπουμσόνγκ να πάει χαμένο.
Αυτά, λοιπόν. Γενικά, είχε και κάποια πραγματάκια να δεις η αυλαία του 2013. Δεν ήταν, δηλαδή, ξενέρωτη η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: