Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

«Πρωτάθλημα σε τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ»

Πρωταθλητή Ελλάδας μέσα στην επόμενη τριετία «βλέπει» τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

«Πρωτάθλημα σε τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ»
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μετά την ήττα του Πανθρακικού από τον ΠΑΟΚ (4-1).

Ο φορ των νεοφώτιστων τόνισε πως ο «Δικέφαλος του βορρά» σε τρία χρόνια θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς διαθέτει τα εφόδια για να το καταφέρει.

Για το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του «μόχθησαν» για να πάρουν κάποιο βαθμό, ωστόσο κατέρρευσαν λόγω και του αριθμητικού μειονεκτήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Παίξαμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, ήμασταν διαβασμένοι, φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, προηγηθήκαμε με 1-0, ήμασταν και τυχεροί στη φάση που ο Αντι απέκρουσε το πέναλτι. Στο παιχνίδι δεχθήκαμε ένα γκολ που πέρασε τέσσερις παίκτες, μόνο έτσι θα έμπαινε ένα γκολ, είχαμε κλείσει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, χάσαμε μια ευκαιρία α κάνουμε το 2-0 κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά κάναμε καλή εμφάνιση και προσπαθήσαμε αν και με 10 παίκτες. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά η χρονιά αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας», είπε αρχικά.

Ηταν καθοριστικές οι φάσεις της αποβολής και το τετ-α-τετ του Λουσέρο;

«Η φάση του Κουτσόπουλου είναι κάτι που συμβαίνει, παρόλα αυτά σταθήκαμε καλά και μετά την αποβολή και δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι που δεχτήκαμε το γκολ».

Γιατί κατέρρευσε η ομάδα μετά, γιατί είναι βαριά η ήττα.

«Εντάξει, βαριά… Παίζαμε με ένα μεγάλο αντίπαλο, ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που πιστεύω ότι μέσα στα τρία επόμενα χρόνια θα πάρει πρωτάθλημα. Το πρώτο που πρέπει να κάνουν οι διοικούντες είναι να φτιάξουν αυτό τον κόσμο, αυτόν τον υγιή κόσμο και μετά να φτιάξουν την ομάδα».

Μέχρι τώρα είχατε δεχθεί μόνο ένα γκολ, σήμερα αυτά τα τέσσερα γκολ κατά πόσο σας βάζουν φρένο;

«Δεν μας βάζουν καθόλου φρένο. Εμείς ξέρουμε ότι δώσαμε τα πάντα και με 10 παίκτες, δώσαμε αυτό που μπορούμε. Η ομάδα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και το ξέραμε αυτό, από εκεί και πέρα η ομάδα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο (με τον Πλατανιά) και πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό».

Ποιος είναι ο στόχος στο β’ γύρο;

«Ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: