Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο Μάρκο άργησε ένα χρόνο!

Πολύ δεν παίζει φέτος. Πέρυσι τραυματίστηκε σοβαρά στις αρχές του χρόνου. Το γκολ του όμως το έβαλε. Ο Μάρκο Πάντελιτς σκόραρε για πρώτη φορά για το 2012/13. Είχε να σκοράρει σχεδόν ένα χρόνο.

Ο Μάρκο άργησε ένα χρόνο
Από τις 28 Γενάρη 2012 και το 3-0 επί του Εργοτέλη είχε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ηταν η 19η αγωνιστική στο Φάληρο και ο Σέρβος σκόρερ έβαλε μέχρι χθες το τελευταίο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα». Μετά χτύπησε και δεν είχε συμμετοχή ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Επέστρεψε φέτος. Είχε παίξει 97 λεπτά στα πέντε ματς που μπήκε αλλαγή. Κόντρα στη Βέροια (3-0 πάλι), ουσιαστικά στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα την έστειλε μέσα. Συμπληρώνοντας 100 λεπτά παρουσίας τη φετινή περίοδο (μπήκε στο 88' σκόραρε στο 91') κατάφερε να βάλει για μια ακόμη χρονιά το όνομά του σε πίνακα σκόρερ.

Ηταν η δέκατη σερί χρονιά της καριέρας του που ο «Μάρκο-γκολ» σκοράρει τουλάχιστον μια φορά. Ηταν το 20ο γκολ σε αγώνα της Σούπερ Λίγκας με τον Ολυμπιακό και 27ο σε όλες τις διοργανώσεις αυτή την τριετία που είναι στον Πειραιά.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, στις 15, θα λέει «35 ετών». Το αν θα είναι και την επόμενη περίοδο στο Φάληρο, άγνωστο. Μάλλον δύσκολο. Όπως και να έχει, την τέχνη του δεν την ξεχνάει.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: