Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

«Είναι όμορφο να ονειρεύεσαι»

Όνειρο αποτελεί για τον Ρολάντο Μαράν η πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, όπως φάνηκε από όσα είπε πριν το ματς της Κατάνια με τη Λάτσιο.

«Είναι όμορφο να ονειρεύεσαι»
Μπορεί να είναι ο θεσμός για τον οποίο οι περισσότεροι αδιαφορούν. Πιθανώς για μερικούς να αποτελεί… αγγαρεία. Για τον Ρολάντο Μαράν, όμως, το Κύπελλο Ιταλίας είναι ένα… όνειρο, το οποίο επιθυμεί να συνεχίσει να ζει. Για αυτό το λόγο ζήτησε από τους παίκτες της Κατάνια να κάνουν τα πάντα ώστε να προκριθούν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

«Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ιταλίας, τη Λάτσιο και ξέρουμε πως μας περιμένουν πολλές δυσκολίες. Αλλά είναι όμορφο να ονειρεύεσαι και θα ήταν ακόμα πιο όμορφο να μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτό το όνειρο. Μια πρόκριση στον ημιτελικό θα είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για την Κατάνια. Για αυτό ζητώ από τους παίκτες μου να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε να νικήσουν την αντίπαλό μας και να χαρίσουν σε μένα, στους εαυτούς τους, αλλά και στον κόσμο μας, μια μεγάλη χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαράν την παραμονή του προημιτελικού.

Η ομάδα σας αναμένεται να παρουσιαστεί στο Ολίμπικο με αρκετές αλλαγές, όπως συνηθίζεται σε αγώνες κυπέλλου; «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που υποφέρουν από τραυματισμό, οπότε αν γίνουν αλλαγές, αυτές θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως αναγκαστικές. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί περισσότερο στο κύπελλο και αξίζουν να πάρουν τη χαρά να παίξουν και στο Ολίμπικο. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως οι έντεκα που θα αγωνιστούν θα προσπαθήσουν να νικήσουν και δεν θα σκεφτούν τις υποχρεώσεις που ακολουθούν», τόνισε ο προπονητής της Κατάνια.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: