Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Γόντικας και… συνεχίζει!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και οι αποχωρήσεις δεν σταματούν στον Χουάν Ρότσα καθώς παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Δημήτρης Γόντικας.

Γόντικας και… συνεχίζει
Η πόρτα άνοιξε στον Παναθηναϊκό και δεν λέει να κλείσει… Μετά τον Χουάν Ρότσα την Δευτέρα, την Τρίτη θα ακολουθήσει η απομάκρυνση του Δημήτρη Γόντικα από την ΠΑΕ. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προχωρήσει σε αποφάσεις για την στελέχωση και πλην του πρώην προέδρου του τριφυλλιού αναμένεται και άλλα στελέχη της ΠΑΕ να αποτελέσουν παρελθόν.

Αυτοί ακολουθούν…

Αποχωρήσεις υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα και τις επόμενες μέρες οι Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Ο Βύντρα δεν δέχεται την μείωση που του προτάθηκε και το πιθανότερο είναι η κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας με το τριφύλλι. Ο διεθνής αμυντικός ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ, που βλέπει στον πρόσωπο του έναν ακόμη… Κατσουράνη.

Όσον αφορά τον Χριστοδουλόπουλο το κλίμα είναι πολύ βαρύ και αναζητείται άμεσα λύση, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει τον δανεισμό του σε ιταλική ομάδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: