Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Καμία δικαιολογία για τον ΠΑΟΚ!

Εδώ που τα λέμε, πάντως, και έτσι όπως πάει το πρωτάθλημα θα είναι αποτυχία για τον ΠΑΟΚ αν δεν πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σκύλος εξηγεί...
Το πρωτάθλημα το έχει ήδη στην αγκαλιά του ο Ολυμπιακός, όμως για τη δεύτερη θέση που θα κριθεί στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο και ακλόνητο φαβορί.
Από ποιον, δηλαδή, να χάσει το εισιτήριο ο Δικέφαλος; Από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης; Και καλύτερη ομάδα έχει, αλλά και περισσότερα κυβικά σαν σύλλογος. Ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει κανείς αν θα καταφέρει να μπει τελικά στα πλέι οφ. Ακόμα, όμως, κι αν είναι στην πρώτη πεντάδα, πάλι ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί, έτσι όπως είναι οι "πράσινοι" φέτος.

Για τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, ο πήχης είναι ήδη αρκετά ψηλά. Καλό ρόστερ έχει, έμπειρους παίκτες διαθέτει, μεταγραφές γίνονται, λεφτά υπάρχουν στα ταμεία. Δεν υπάρχει δικαιολογία, δηλαδή, για να μην μπορέσει η ομάδα να πάρει την θέση για τα προκριματικά.

Και ειδικά από την στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει να δει το σεντόνι να κουνιέται στην Τούμπα. Στόχος, δηλαδή, για του χρόνου είναι ο όμιλος!sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: