Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Το αποφάσισαν και προπονούνται

Κανονικά θα διεξαχθεί η προπόνηση της ΑΕΚ σήμερα στα Σπάτα μετά από συνεννόηση που είχαν οι παίκτες της ομάδας λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξή της. Μέσα ο Καραλής, απόντες Φουρτάδο-Κοντοές.

Το αποφάσισαν και προπονούνται
Την απόφαση να προπονηθούν κανονικά, στις 11:00 και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ νωρίς το πρωί της Τρίτης μετά από μίνι σύσκεψη που έκαναν.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν τρομοκρατημένοι από όσα έγιναν τη Δευτέρα με την επίθεση στον Εμίλιο Φουρτάδο και είχαν εκφράσει την ανησυχία για συνέχιση των αντιδράσεων σε βάρος τους. Ωστόσο και μετά τις σχετικές συνεννοήσεις που έγιναν μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων, έλαβαν τις εγγυήσεις πως οι οπαδοί που συνεχίζουν την κατάληψη στα Σπάτα δεν θα τους επηρεάσουν στη δουλειά τους και η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς με τη Skoda Ξάνθη θα γίνει απρόσκοπτα.

Πάντως από την προπόνηση απουσιάζει ο Εμίλιο Φουρτάδο, που ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες για να λυθεί το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και να αποχωρήσει. Επίσης λείπει και ο Γιάννης Κοντοές, που έχει εξασφαλίσει άδεια για να δοκιμαστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Αντίθετα, την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα κάνει ο Γιάννης Καραλής, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: