Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζεται η κατάληψη στην ΑΕΚ!

Στα Σπάτα αποφάσισαν να παραμείνουν οι καταληψίες οπαδοί της ΑΕΚ. Διαβεβαιώσεις στον Δημητρέλο ότι δεν θα γίνει το παραμικρό, συζητήσεις για το διοικητικό και αίτημα να πάει η ομάδα στη Ριζούπολη.

Συνεχίζεται η κατάληψη στην ΑΕΚ
Εν μέσω της γενικής αναταραχής που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τα επεισόδια της Κυριακής και κατόπιν πρόσκλησης από τους οπαδούς, ο Ανδρέας Δημητρέλος ανέβηκε στα Σπάτα για να μιλήσει μαζί τους.

Παρόλο λοιπόν που ο πρόεδρος της «Ένωσης» ζήτησε να λήξει (ή έστω να διακοπεί) η κατάληψη ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και η ομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις, οι καταληψίες απέρριψαν το αίτημά του, τονίζοντας πως δεν έχει αλλάξει κάτι στα θέματα που επεδίωκαν να πιέσουν καταστάσεις.

Του εγγυήθηκαν ωστόσο πως δεν θα σημειωθεί άλλο επεισόδιο σαν αυτό της Κυριακής -όπως γινόταν άλλωστε σε όλες τις προηγούμενες ημέρες της κατάληψης- και του ξεκαθάρισαν πως οι παίκτες και ο προπονητής δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις την Τρίτη, καθώς επικρατεί ένα μικρό χάος για το αν, πώς και πόσοι «κιτρινόμαυροι» θα ανέβουν στα Σπάτα για να γυμναστούν.

Διότι μπορεί ο Έβαλντ Λίνεν να ειδοποίησε να συγκεντρωθούν κανονικά στις 11:00 στις εγκαταστάσεις, ωστόσο οι παίκτες συνεννοήθηκαν να συγκεντρωθούν πρώτα σε άλλο μέρος κι έπειτα να αποφασίσουν από κοινού αν θα συμμετάσχουν τελικά στην προπόνηση.

Κατά τ’ άλλα, στη συνάντηση του Δημητρέλου με τους οπαδούς δεν θα μπορούσε να μη γίνει λόγος και για το διοικητικό και αγωνιστικό κομμάτι. Στο μεν πρώτο λοιπόν οι καταληψίες του ξεκαθάρισαν ότι θα προχωρήσουν τις διαδικασίες (μαζί με την Ερασιτεχνική) ώστε να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και να αποδειχθούν οι υπαίτιοι για την οικονομική κατάντια της ΠΑΕ.

Όσο για το δεύτερο, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις παραινέσεις των οπαδών στον Δημητρέλο να μεταφερθεί η ομάδα στη Ριζούπολη. Κάτι που σύμφωνα με τον πρόεδρο δεν είναι εφικτό λόγω των συμβάσεων που υπάρχουν με το ΟΑΚΑ (και απαιτούν χρήματα σε περίπτωση που δεν τηρηθούν) αλλά και της αβεβαιότητας για το αν ο Απόλλων συναινεί στο να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο από την «Ένωση».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: