Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Καλαϊτζίδης: «Μοναδικός στόχος μας ο πρωταθλητισμός»

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιάννης Καλαϊτζίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για την φετινή πορεία του Απόλλωνα, την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Τηλυκράτη, το μέλλον του στην ομάδα αλλά και τις συμβουλές που δέχεται από τον πατέρα του, Δημήτρη, προπονητής της Βέροιας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη:
«Κλήθηκα να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αλλά μετράει η εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν ικανοποιητική. Είναι πολύ σημαντικό το ρεκόρ που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Για το μέλλον του στους «κοκκινόμαυρους» και την παλαιότερη παρουσία του:
«Αφορά τον προπονητή μου. Εγώ θα δουλεύω στις προπονήσεις και εξαρτάται από εκείνον το πότε θα με χρησιμοποιήσει. Ήμουν στον Απόλλωνα από τη χρονιά που ήμασταν στη Δ΄ Εθνική και ανεβήκαμε. Έπειτα είχαμε κάποιες διαφωνίες με τον τότε προπονητή τον κ. Παλατσίδη και έφυγα».

Για την επόμενη μέρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς:
«Είναι πολύ σημαντική η διοικητική σταθερότητα. Κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό και δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο. Ο προπονητής μάς έχει εμφυσήσει τη νοοτροπία του νικητή. Υπάρχει ο δεύτερος γύρος, δεν έχει κριθεί κάτι εμείς κοιτάμε τον τίτλο και τον πρωταθλητισμό».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας:
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Καρδίτσα έχει φανατικούς φίλαθλους. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και αν κερδίσουμε θα απομακρυνθούμε ακόμα περισσότερο από τη δεύτερη θέση».

Για το αν συμβουλεύεται τον πατέρα του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη:
«Όταν ήμουν μικρότερος ασχολούταν περισσότερο μαζί μου για να πάρω τα εφόδια αλλά πλέον τον συμβουλεύομαι στην κουβέντα και με βοηθάει με τις γνώσεις του».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: