Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Βάλλας: «Θα δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό»

Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Σπύρος Βάλλας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη νίκη της Ξάνθης επί του ΟΦΗ, τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το θέμα που προέκυψε με την ενός λεπτού σιγή που ζητήθηκε να τηρηθεί, όμως δεν έγινε ποτέ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Συνδυάσαμε τη νίκη με καλή εμφάνιση και έτσι μπήκε καλά η χρονιά. Είμαι σίγουρος πως θα ξεφύγουμε από τις χαμηλές θέσεις. Ξέρω τη λειτουργία της ομάδας, μέχρι τώρα δεν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια για να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Δεν μπορούμε να πούμε μεγάλα λόγια αλλά δεν αξίζει η Ξάνθη να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Για το λόγο που η Ξάνθη δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που θα ήθελαν οι φίλοι της:
«Ξεκινήσαμε τη χρονιά με πολλές φιλοδοξίες αλλά αποδείχτηκε πως τα προβλήματα των άλλων ομάδων μας έκαναν να εφησυχαστούμε. Τίποτα δεν είναι εύκολο όλα κερδίζονται με κόπο. Χάσαμε τις ισορροπίες μας και δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Μια ήττα στο ποδόσφαιρο μπορεί να φέρει σερί κακών αποτελεσμάτων, ευτυχώς όμως τώρα η ομάδα δείχνει σημάδια ανάπτυξης».

Για την ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με τον ΟΦΗ που δεν τηρήθηκε ποτέ:
«Εγώ με τη τοποθέτησή μου δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα πως πρέπει στην Ελλάδα να τιμάμε μεγάλους αθλητές και ο Σαμαράς δεν ήταν απλά ένας μεγάλος αθλητής. Ήταν ένας άνθρωπος που σημάδεψε την πορεία του ελληνικού βόλεϊ, Θρακιώτης, και το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να τον τιμήσουμε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής. Η Σούπερ Λίγκα με βάση το καταστατικό που υπάρχει δεν μας το επέτρεψε γιατί μας ανέφερε πως πρέπει όλες οι ομάδες να το δεχτούνε και άλλες παραμέτρους που αναφέρουν οι κανονισμοί».

Για τη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας:.
«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην κορυφή, ο Ολυμπιακός δε θα έχει πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω πως μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα και έχει ανοίξει η ψαλίδα από τους κάτω. Την επόμενη σεζόν μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα. Όσον αφορά την παραμονή είναι νωρίς ακόμα, έχει μεγάλες μάχες μέχρι το τέλος και κανείς δεν μπορεί να πει πως έχει τελειώσει κάτι. Όλοι πρέπει να προστατέψουμε το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί μέσα σε αυτό ζούμε. Θα πρέπει να πάψουμε να λεμε άσχημα πράγματα και να το στηρίξουμε».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: