Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

«Λιοντάρια» οι Ιορδανίδης και Μαρσελίνιο!

Μπορεί την τελευταία στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου να μπήκε δυνατά για την απόκτηση του Γιώργου Ιορδανίδη, ωστόσο ο παίκτης συμφώνησε οριστικά με τον Πανσερραϊκό. «Το θέμα έχει τελειώσει. Είναι παίκτης του Πανσερραϊκού. Μέτρησε στην τελική απόφαση και η προσωπική σχέση που διατηρώ με τον Πέτρο Θεοδωρίδη», ήταν τα λόγια του Τάκη Τσιρώνη στο «Μ», μάνατζερ του Ιορδανίδη. Η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών ουσιαστικά έχει επικυρωθεί και το συμβόλαιο θα είναι για έξι μήνες, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι. Ο Ιορδανίδης παρακολούθησε την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή, ενώ ταυτόχρονα θα βρει στις Σέρρες και τον συμπαίκτη του στα Γιαννιτσά, τον Στεφανίδη.

Την ίδια στιγμή, ο Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία και με τον Μαρσελίνιο, όπως μεταφέρθηκε στο χθεσινό φύλλο. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, οι Σερραίοι θα εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ίβηρα ακραίο χαφ, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Κ21 της Πορτογαλίας. Τον Μαρσελίνιο γνωρίζει πολύ καλά και ο Ντα Κόστα, που έδωσε φυσικά τις απαραίτητες συστάσεις. Ο 28χρονος εξτρέμ θα περάσει από ιατρικά τεστ και εκτός απροόπτου θα υπογράψει και εκείνος, αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Οι προσθήκες ενδέχεται να μην «κλείσουν» για τον Πανσερραϊκό, αφού πάντα υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς. Ο 29χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Καλαμάτα, Διαγόρα και Πιερικό, συζητά με ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και αν δεν καταλήξει εκεί, πιθανότατα θα υπογράψει και εκείνος στον Πανσερραϊκό. Πάντως, αυτό που επισημαίνεται είναι ότι αν οι επιδιορθωτικές κινήσεις φτάσουν τις έξι, τότε δεν αποκλείεται ένα-δυο «διαζύγια» εκτός… προγράμματος, όπως συνέβη πρόσφατα με τον Κώστα Κιάσσο.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: