Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Στο ακουστικό του για Αγγλία...

Μετά από άδεια που εξασφάλισε από την ΠΑΕ, ο Γιάννης Κοντοές δεν έδωσε το «παρών» σήμερα στα Σπάτα και απουσίασε από την πρωινή προπόνηση, καθώς ασχολείται με τα της μεταγραφής του...
Ο παίκτης περιμένει ειδοποίηση από τις αγγλικές Χαλ και Κρίσταλ Πάλας (σ. σ. υπάρχουν κι άλλες ομάδες με τις οποίες έχει γίνει επαφή, ωστόσο οι δύο φαίνονται πιο «ζεστές»), προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και αν πείσει, να υπογράψει συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής η ειδοποίηση δεν έχει έρθει από κάποια από τις δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ και όσο δεν γίνεται αυτό, το... παράθυρο της παραμονής του στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτό.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο εκπρόσωπός του, τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα μπορούν να αλλάξουν, σε περίπτωση που μέσα στα επόμενα 24ωρα η διοίκηση της «Ένωσης» προσεγγίσει τον Κοντοέ και του προσφέρει ένα ποσό και κάποιες εγγυήσεις για τη συνέχεια. Είναι δηλαδή πιθανό σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο οι δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και ο παίκτης να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: