Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο Κατσουράνης "φώναξε" για μεταγραφές

Ο έμπειρος μέσος από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση "εξήγησε" γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις. 

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι γεμάτο από νιάτα και ενθουσιασμό, αλλά για μία ομάδα που θέλει να φτάσει στην πρώτη θέση και να μην κατακτά, απλώς, άνετα την δεύτερη θέση απαραίτητο συστατικό είναι να διαθέτει και ποδοσφαιριστές με πείρα, που είναι μαθημένοι σε συνθήκες πρωταθλητισμού και μπορούν να δίνουν το κάτι παραπάνω και να ξεμπλοκάρουν την ομάδα στην δύσκολη στιγμή.
Οτι έκανε δηλαδή ο Κατσουράνης στον αγώνα της Κομοτηνής, όπου με την εισοδό του στο γήπεδο το κέντρο έγινε πιο δημιουργικό και οι παίκτες που έπαιζαν στην επιθετική γραμμή "εφοδιάστηκαν" με μπάλες. Η παρουσία του, μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συνέντευξη Τύπου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, μας έδωσε το κάτι παραπάνω και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη".
Το γεγονός ότι η μοναδική κίνηση του ΠΑΟΚ, έως τώρα, στο μεταγραφικό παζάρι, ο Κώστας Κατσουράνης, με το καλημέρα βοήθησε τον "Δικέφαλο" και ξεχώρισε από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση, "φωνάζει" πως οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσουν και σε άλλες προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν άμεσα το σύνολο, χωρίς, φυσικά να γίνουν υπερβολές και αποκτηθούν περιττοί παίκτες.
Είναι σίγουρο, άλλωστε, ότι θα έρθουν και πιο δύσκολα ματς από αυτό της Κυριακής (6/1), όπως είναι σίγουρο, επίσης, πως ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί και άλλες φορές στο 70' ενός αγώνα να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να ψάχνει τον τρόπο που θα γυρίσει το ματς. Και εκεί είναι που θα φανεί πιο έντονα η ανάγκη ο "Δικέφαλος" να διαθέτει παίκτες με ποδοσφαιρική προσωπικότητα.
Συν τοις άλλοις ο ΠΑΟΚ με μεταγραφές πρώτης γραμμής θα αποκτήσει και βάθος στον πάγκο και δεν θα υπάρχει σε τόσο μεγάλο βαθμό πονοκέφαλος σε περίπτωση τιμωρίας ή τραυματισμού, ενώ ο Γιώργος Δώνης θα μπορεί να ανακατέψει πιο εύκολα την τράπουλα και να προσαρμόζει την ομάδα ανάλογα τις απαιτήσεις ενός αγώνα.
Εξάλλου, δεν θα πρέπει να αποτελεί κριτήριο και να εφησυχάζει η φετινή μεταβατική σεζόν, με δεδομένο πως δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ το ρόστερ είναι υπό διαμόρφωση, με παίκτες να φεύγουν δανεικοί και άλλους να έρχονται στην Τούμπα. Από την επόμενη σεζόν οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές και θα πρέπει ο "Δικέφαλος" να είναι πανέτοιμος για τις προκλήσεις που θα έρθουν μπροστά του.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: