Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Σιμεόνε: «Δεν ήθελα να πω κάτι κακό»

Τίποτα κακό δεν είχε να πει ο Ντιέγκο Σιμεόνε για τους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Μαγιόρκα.

Σιμεόνε: «Δεν ήθελα να πω κάτι κακό»
Ο Αργεντινός τεχνικός θέλησε να σταθεί στην εμφάνιση των παικτών των «ροχιμπλάνκος» και στο γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα έπρεπε να δημιουργήσει φάσεις για να… ταρακουνήσει τη δική του.

«Έχω ένα καλό προαίσθημα. Η ομάδα ανταποκρίθηκε ως σύνολο, πέρα από τα ονόματα που υπάρχουν σε αυτή και είναι μία δύναμη. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πολλά διαθέσιμα λεπτά για να δούμε ένα γερό σύνολο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι δεν το κερδίζεις μόνο για το ποδόσφαιρο που παίζεις, αλλά για τη στάση, τον ρυθμό, τις συνθήκες και δεν έχω να πω τίποτα για την ομάδα που έπαιξε ένα πλήρες ματς. Εμείς δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά ήταν ένα πολύ περίπλοκο ματς. Χρειάζεται να μπουν γκολ και από τις δύο ομάδες, με τα όπλα τους, έχουν παίξει και ζητάμε το ίδιο».

Καταλήγοντας, ο Σιμεόνε τόνισε: «Ήμασταν κοντά γιατί πετύχαμε πρώτοι το γκολ του αγώνα. Ωστόσο, έφυγα με το αίσθημα ότι δεν μπορώ να πω κάτι άσχημο για την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε εν όψει του αγώνα για το Κύπελλο Ισπανίας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: