Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Βλέπει Λάμπαρντ ο Φέργκιουσον

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Φράνκ Λάμπαρντ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Τσέλσι.

Βλέπει Λάμπαρντ ο Φέργκιουσον
Μπορεί τον περασμένο Γενάρη ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να είχε απορρίψει το ενδεχόμενο απόκτησης του Φράνκ Λάμπαρντ, όμως φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του για το καλοκαίρι οπότε και ο 34χρονος μέσος μένει ελεύθερος από την Τσέλσι.

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Φράνκ Λάμπαρντ το καλοκαίρι εξετάζει ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον καθώς θεωρείται δεδομένο πια ότι η Τσέλσι δεν πρόκειται να προτείνει νέο συμβόλαιο στον αρχηγό της.

Ο Άγγλος μέσος είχε απασχολήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον περασμένο χειμώνα, ωστόσο ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν είχε ανάψει το πράσινο φως λόγω του κόστους της μεταγραφής. Εξάλλου το ίδιο διάστημα είχε πειστεί να βγει από την …αποστρατεία ο Πολ Σκοούλς, οπότε η απόκτηση του Λάμπαρντ έμοιαζε με πολυτέλεια.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» υπήρξε θαυμαστής του Φράνκ Λάμπαρντ και είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει το 2001 οπότε και μεταγράφηκε στην Τσέλσι από τη Γουεστ Χαμ έναντι 11 εκατομμυρίων λιρών. Μάλιστα πριν από λίγο χρόνια ο Φέργκιουσον είχε πλέξει το εγκώμιο του Λάμπαρντ τονίζοντας : «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του».

Αν και ο Λάμπαρντ θα γίνει 35 χρόνων τον Ιούνιο, αυτό δεν απασχολεί τον Φέργκιουσον καθώς διαπιστώνει πως η φυσική κατάσταση του παίκτη παραμένει πολύ καλή όπως και η ικανότητα του να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Πάντως την ίδια ώρα η σύντροφος του Λάμπαρντ, η παρουσιάστρια Κριστιν Μπλικλει, αποκάλυπτε στο φιλικό της περιβάλλον πως το ζευγάρι αναμένεται να μετακινηθεί στο Λος Αντζελες. novaspor fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: