Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ψάχνει εκδίκηση η Λάτσιο στο Κύπελλο!

Με το παιχνίδι Λάτσιο - Κατάνια ανοίγει απόψε η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Γιουβέντους - Μίλαν.

Ψάχνει εκδίκηση η Λάτσιο στο Κύπελλο
Το βράδυ της Τρίτης, στις 11 (ώρα Ελλάδας), ανοίγει ο… χορός των προημιτελικών, με την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Κατάνια.

Ένα παιχνίδι που αποτελεί πρόκληση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ζητούν, τόσο την επιβεβαίωση πως είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας, μετά τη Γιουβέντους, όσο και εκδίκηση για τη βαριά ήττα που υπέστησαν από τους Σικελούς στο πρωτάθλημα.

Ήταν η 11η αγωνιστική του Καμπιονάτο, όταν η Κατάνια επικρατούσε με 4-0, ένα αποτέλεσμα το οποίο κανείς στη Ρώμη δεν έχει ξεχάσει.

Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά ζήτησε επιτακτικά τη νίκη και την πρόκριση, αφού επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους πως επιθυμεί να κατακτήσει το τρόπαιο.

Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι ελπίζουν στο… θαύμα, καθώς ενδεχόμενη παρουσία τους στον ημιτελικό του κυπέλλου θα θεωρηθεί σημαντικό επίτευγμα. Ο Ρολάντο Μαράν είναι υποχρεωμένος να κάνει αρκετές αλλαγές, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλβάρες και τον Μπιατζάντι, οι οποίοι υποφέρουν από τραυματισμό.

Αντίθετα ενδέχεται να αγωνιστεί ο Λόντι, αφού είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από το επόμενο ματς πρωταθλήματος. Πιθανή είναι και η συμμετοχή του Μπεργκέσιο. Για τη θέση του τερματοφύλακα, ο προπονητής της Κατάνια δείχνει να επιλέγει τον Φριζόν, αντί του βασικού Αντουχάρ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ολίμπικο και θα ξεκινήσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδας). Η ομάδα που θα προκριθεί στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Γιουβέντους - Μίλαν, παιχνίδι που θα γίνει στις 21:45 της Τετάρτης.

Τα άλλα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, αυτό ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπολόνια στο Σαν Σίρο και της Ρόμα με τη Φιορεντίνα στο Ολίμπικο θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Όλοι οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: