Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Μόνη αντιπολίτευση, η πεισματάρα πραγματικότητα!!

Ο Γιώργος Χελάκης αναλύει στο www.sport-fm.gr τους λόγους της απομάκρυνσης του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Μόνη αντιπολίτευση, η πεισματάρα πραγματικότητα!
Στη διάθεση της ΠΑΕ, αφοσιωμένος εργάτης είναι ο Χουάν Ρότσα. Σήμερα τον φωνάζεις και τον κάνεις πρώτο προπονητή, αύριο τον στέλνεις από εκεί που ήρθε στην Κ-20. Αυτό μπορείς να το κάνεις.

Να του δίνεις χαρτάκι με τη σύνθεση δεν μπορείς. Διότι του «τρως» την τελευταία στιγμή τον Βύντρα αλλά αυτός πάει και βάζει τον Μπουμσόνγκ.

Το ξέραμε ότι δεν θα μακροημέρευε ο Ρότσα στον ηλεκτρισμένο πάγκο του «τριφυλλιού». Αφού μετά την ήττα στη Βέροια στήριξε τους παίκτες και άδειασε τη διοίκηση είχε μπει στην μαύρη λίστα. Στην ίδια που συμπεριλαμβάνει τους Βύντρα, Λάζαρο, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ και πάει λέγοντας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η χρησιμοποίηση του Γάλλου στόπερ και -βέβαια- τα δύο τραγικά λάθη που έκανε.

Αυτή ήταν η σταγόνα.

Το γεμάτο ποτήρι αφορά τις διαφωνίες του Ρότσα με την φιλοσοφία της διοίκησης. Αν υπάρχει δηλαδή κάποια φιλοσοφία. Προσέξτε σύμπτωση. Όλοι οι προγραφέντες παίκτες του Παναθηναϊκού από τον Κατσουράνη μέχρι τον Μπουμσόνγκ έχουν τα πιο ακριβά συμβόλαια. Αυτοί οι παίκτες «τρώγονται» από την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μικραίνει με βάση το σχέδιο της διοίκησής του. Φεύγουν οι «ακριβοί» και γίνεται προσπάθεια να έρθουν φτηνοί.

Όσοι διαφωνούν με τη συγκεκριμένη λογική και δίνουν μάχες οπισθοφυλακών - όπως ο Ρότσα - ξηλώνονται. Στον νέο Παναθηναϊκό δεν χωρούν συναισθηματισμοί, επικλήσεις σε ιστορικές διαδρομές και άλλα συναφή.

Ο πολύς κόσμος έχει ήδη κόψει το γήπεδο και οι οργανωμένοι οπαδοί που εξυπηρετούνται στις εκδρομές τους τα βάζουν μόνο με τους παίκτες. Όσοι κάνουν κριτική έχουν ήδη χαρακτηριστεί «εχθρικά ουδέτεροι», όπως η αφεντιά μας.

Επί της ουσίας ουδείς αντιπολιτεύεται τον Γιάννη Αλαφούζο. Εκτός από την πεισματάρα πραγματικότητα…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: