Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

«Θέλουμε χρόνο και στήριξη»

Πίστωση χρόνου ζήτησε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης μετά την βαριά ήττα από την Skoda Ξάνθη.

«Θέλουμε χρόνο και στήριξη»
Απογοητευμένος, αλλά και αποφασισμένος να μετατρέψει την εικόνα του ΟΦΗ στη συνέχεια εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου με την ήττα του ΟΦΗ με σκορ 3-0, ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ που πέτυχε μία δίκαιη νίκη. Η ομάδα της είναι πολύ ποιοτική και είναι πλασματική η θέση της στην βαθμολογία.

Για μας σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα δύο γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το 2-0 σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά προβλήματα (τραυματισμοί Γουναρίδη, Βερόν) αλλά και με τις απουσίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μας χάλασε την ισορροπία μας, την «χημεία» μας και μας επηρέασε. Στο β’ μέρος δεν λειτουργήσαμε όπως θέλαμε αν και βελτιώσαμε την εικόνα μας. Από την προσπάθεια των παιδιών είμαι ευχαριστημένος δεδομένο ότι τέσσερις παίκτες έκαναν το ντεμπούτο τους στην Superleague σήμερα.

Χρειάζονται στήριξη και βοήθεια απ’ όλους ώστε να αποκτήσουν τις εμπειρίες και να γίνουμε ανταγωνιστικοί για την συνέχεια. Για μας το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν και πλέον κοιτάμε επόμενη μέρα και την αναμέτρηση με τον Άρη».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: