Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Στο… ρελαντί! (video)

Την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας εξασφάλισε η Έβερτον, επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας της Τσέλτεναμ με σκορ 5-1.

Στο… ρελαντί (video)
Αντίπαλος των «ζαχαρωτών» στη φάση των «32» ο νικητής του ζευγαριού Σάντερλαντ-Μπόλτον. Στον πάγκο έμεινε για ακόμα ένα ματς ο Απόστολος Βέλλιος, εκτός αποστολής ο τραυματίας Μιραλάς.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες αποφάσισε να παρατάξει βασικούς στο «Αbbey Business Stadium» και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα, όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Φελαϊνί ο Νίκιτσα Γέλαβιτς στο 13΄έκανε το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα τα «ζαχαρωτά» διπλασίασαν τα τέρματά τους με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέινς, με το 2-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών στο πρώτο ημίχρονο.

Με γκολ για την Έβερτον ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τον Όσμαν να κάνει το 3-0 στο 49’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στην αμέσως επόμενη φάση με τον Πεν, αλλά στο 58’ ο Κόλεμαν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα ο Φελαϊνί.



C1-5E από ourmatch

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλτεναμ: Ζομπάτι, Μπένετ, Έλιοτ, Τζόουνς, Πακ, Κάρτερ (66’ Τέιλορ), ΜακΓκλάσαν (80’ Ντίρινγκ), Πεν, Μοχάμεντ, Γκούλντινγκ (65’ Ντάφι)

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόλεμαν, Μπέινς (63’ Γκιγιέ), Ντιστέν, Γιαγκέλκα, Οβιέδο, Νέβιλ, Όσμαν (68’ Νέισμιθ), Φελαϊνί, Ανιτσέμπε, Γέλαβιτς (80’ Χίτζλσπεργκερ)

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: