Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

«Είχαμε υπομονή και ηρεμία»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και τη νίκη της Ξάνθης επί του ΟΦΗ με σκορ 3-0 εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Είχαμε υπομονή και ηρεμία»
Η Ξάνθη συνέχισε τα θετικά αποτέλεσμα στα Πηγάδια, αυτή τη φορά επικρατώντας του ΟΦΗ με σκορ 3-0 και φυσικά ο τεχνικός των ακριτών, Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Επιπλέον, τόνισε πως στο εξής χρειάζεται σωστή διαχείριση, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η σοβαρότητα που είχαμε στο πρώτο μέρος έκανε το παιχνίδι πιο εύκολο για μας. Είχαμε την απαιτούμενη υπομονή και την ηρεμία. Γνωρίζαμε τον τρόπο που ο ΟΦΗ θα αντιμετώπιζε το παιχνίδι με την κλειστή άμυνα κι αφού δεν κινδυνεύσαμε πετύχαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έγιναν τα πράγματα πιο εύκολα στην συνέχεια. Σίγουρα ο αντίπαλος είχε σημαντικές απουσίες, όμως εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Στο τέλος προχωρήσαμε και σε κάποιες αλλαγές που χρειάζονται γιατί από εδώ και πέρα χρειάζεται και σωστή διαχείριση γιατί υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Προς το τέλος κάπου χαλαρώσαμε αλλά αυτό είναι και φυσιολογικό ιδιαίτερα όταν το σκορ είναι 3-0. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που σε μεγάλο βαθμό έκαναν αυτά που έπρεπε και κυρίως είχαν υπομονή και ηρεμία μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Οι δύο μεγάλες νίκες επί του Πανιωνίου κι επί του ΟΦΗ θα δώσουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια και να φύγουμε γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: