Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Δεν χαρίζεται ο Σορεντίνο

Δεν πρόκειται να παραχωρηθεί για λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ ο Σορεντίνο, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι άνθρωποι της Κιέβο.

Δεν χαρίζεται ο Σορεντίνο
Τον γνωρίσαμε από το πέρασμά του από την ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε από το 2005 ως το 2007. Μετά το δανεισμό του στην Ουέλβα, αποκτήθηκε από την Κιέβο το καλοκαίρι του 2008. Στη Βερόνα εξακολουθεί να αγωνίζεται μέχρι σήμερα, αν και σε κάθε μεταγραφική περίοδο αποτελεί στόχο κάποιας μεγάλης ομάδας. Κάτι που συμβαίνει και φέτος.

Η ομάδα που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σορεντίνο είναι η Ίντερ. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ζητήσει έναν έμπειρο τερματοφύλακα που να είναι σε θέση να αντικαταστήσει επάξια τον Χαντάνοβιτς και όλα έδειχναν πως αυτός θα ήταν ο πρώην «κιτρινόμαυρος» γκολκίπερ.

Από τη μεριά της, όμως, η διοίκηση της Κιέβο δεν είναι διατεθειμένη να… χαρίσει τον Σορεντίνο. Το ποσό που αξιώνει για να τον παραχωρήσει ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν είναι βέβαιο πως προτίθεται να δαπανήσει ο Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος μόλις χτες ανακοίνωσε πως η Ίντερ δεν δύναται να ξοδέψει… τρελά ποσά για την ενίσχυσή της.

Αναμένουμε την αντίδραση των «νερατζούρι» στις αξιώσεις της Κιέβο, καθώς και εκείνη του Στέφανο Σορεντίνο, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του να φορέσει τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: