Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Φωτόπουλος: «Δε θα έχει πρόβλημα προσαρμογής»

Ο γυμναστής της Ντιναμό Μόσχας, Στέργιος Φωτόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην ομάδα.


Για τα χαρακτηρίστηκα του παίκτη:

«Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία και θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ και άμεσα. Έχει μεγάλη εμπειρία καθώς έπαιξε σε Γερμανία, Τουρκία, Αυστρία δε θα αργήσει να προσαρμοστεί. Είναι διεθνής με την Κροατία κι αγωνίστηκε και στο Euro. Είναι εργάτης παίκτης και έχει παίξει κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Έχω καλή σχέση μαζί του».

Για το αν θα προσαρμοστεί εύκολα, τόνισε:

«Όταν ήρθε εδώ σε μια βδομάδα με δέκα μέρες ήταν έτοιμος και έπαιξε αμέσως στο ρωσικό πρωτάθλημα, που είναι σαφώς πιο δύσκολο. Και μάλιστα απέναντι στην Ζενίτ. Δε θα τον επηρεάσουν οι διακοπές των 4-5 εβδομάδων, μια κι οι παίκτες έχουν πάρει πρόγραμμα για το κενό που υπάρχει. Είναι ένας Κροάτης με γερμανική νοοτροπία».


Για το πότε αγωνίστηκε τελευταία φορά:

«Τελευταία φορά έπαιξε 3,4 παιχνίδια πριν τελειώσει το Πρωτάθλημα στις 15 Νοεμβρίου αλλά έχει εμπειρία και μπορεί να παίξει άμεσος. Κάποιες αδυναμίες που μπορεί να υπάρχουν της καλύπτει η ποιότητα και η εμπειρία του. Όπως και ο Κώστας (σ.σ. Κατσουράνης) που δεν είχε πρόβλημα έτσι και ο Γκόρντον δε θα έχει πρόβλημα».

Για το αν έχουν μιλήσει καθόλου:

«Όχι δεν έτυχε, ένα μήνυμα για χρόνια πολλά στείλαμε, είμαι όμως στη διάθεση του να τον βοηθήσω σε ότι χρειαστεί».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: