Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Θέλει Κύπελλο ο Πέτκοβιτς!

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας ζήτησε από τους παίκτες της Λάτσιο ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, αφού στόχος του είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Θέλει Κύπελλο ο Πέτκοβιτς
Η 11η αγωνιστική του Καμπιονάτο επιφύλαξε στη Λάτσιο μια δυσάρεστη εμπειρία. Την ήττα με 4-0 από την Κατάνια, ένα αποτέλεσμα που ακόμα δεν έχουν… χωνέψει οι παίκτες, αλλά και ο προπονητής της ομάδας. Κάτι που φάνηκε από όσα είπε την παραμονή του αγώνα της Λάτσιο με την Κατάνια για το Κύπελλο Ιταλίας ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

«Θέλουμε τη νίκη για να εκδικηθούμε για τη βαριά ήττα που υπεστήκαμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε σοβαρό κίνητρο, η περηφάνια και ο εγωισμός μας πληγώθηκαν σε εκείνο το ματς. Αλλά δεν είναι μόνο… ψυχολογικό το ζήτημα. Το Κύπελλο Ιταλίας είναι ένας από τους στόχους μας και πρέπει να συνεχίσουμε να τον κυνηγάμε. Είπα στους παίκτες μου πως απομένουν μόλις 3 αγώνες για να φτάσουμε στον τελικό και 4 για να πάρουμε τον τίτλο. Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος, οπότε απαιτείται προσοχή, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι με την Κατάνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτκοβιτς.

Αν η Λάτσιο προκριθεί, ενδέχεται να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στον ημιτελικό. «Θα πρέπει να προκριθεί και η Γιουβέντους για να γίνει αυτό. Ας μην κοιτάμε τόσο μακριά, δεν πρέπει να χάνουμε το στόχο μας, που είναι η Κατάνια. Αλλά, για να σχολιάσω αυτό που είπατε, θα είναι ενδιαφέρον να αντιμετωπίσουμε τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Θα είναι ακόμα μία πρόκληση για την ομάδα μου», απάντησε ο Βόσνιος τεχνικός.

Στο Καμπιονάτο είστε στη 2η θέση. Πιστεύετε πως μπορείτε να κατακτήσετε το «σκουντέτο»; «Πιστεύω στη δουλειά και την προσπάθεια, καθώς και πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος θα δούμε αυτό που καταφέραμε. Αλλά, γιατί μιλάμε για το πρωτάθλημα; Αγώνας Κυπέλλου μας περιμένει. Για το πρωτάθλημα έχουμε καιρό να μιλήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, αποδεικνύοντας πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Κατάνια, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης στο Ολίμπικο.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: