Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ανούσιες δηλώσεις και μεταγραφές…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ το 2013 και για το τι να περιμένουμε από τον «Δικέφαλο του Βορρά» από δω και πέρα.
Αφού κοπάσει ο ντόρος του 1-4 στην Κομοτηνή που ανάγκασε μέχρι και τους Ολυμπιακούς να βρίζουν τον ΠΑΟΚ βράδυ Κυριακής και ενώ έπαιζαν με την Βέροια που φυσικά δεν χρησιμοποίησε τους καλύτερούς της όπως θα κάνει άλλωστε και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, αλλά και πολλές άλλες ομάδες στον δεύτερο γύρο, πάμε σε κάποια άλλα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και την πολύ καλή του αρχή μέσα στο 2013…

Ο πρόλογος ήταν μακροσκελής αλλά απαραίτητος για να μπαίνουμε στο κλίμα του τι θα δούμε από εδώ και πέρα… Όλα αυτά για να μην παθαίνουμε σοκ, όταν π.χ. διαβάζουμε ερυθρόλευκες αναλύσεις του στυλ… «πόσο ευνοημένος είναι ο ΠΑΟΚ από την διαιτησία φέτος» την περίοδο που ακόμη στην Πάτρα ρέει το ποδοσφαιρικό αίμα που έχυσε ο Δημητρόπουλος, την περίοδο που όλη η φίλαθλη Ελλάδα ανησυχεί μη τυχόν τραυματίστηκε σοβαρά ο Τοροσίδης στο χθεσινό απίστευτης σκληρότητας μαρκάρισμα του αμυντικού της Βέροιας…

Και ρωτάνε τους παίκτες του ΠΑΟΚ αυτό το χαζό για τους φετινούς στόχους της ομάδας… Και αυτοί απαντάνε. Δηλαδή μετά τα όσα γίνονται και ενώ φθάσαμε μήνα Ιανουάριο, χρειάζεται κανείς να πει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το κύπελλο και να εξασφαλίσει την πρωτιά στα πλέι οφ για να βγει στο Τσάμπιονς Ληγκ; Και αρχίζουν αναλύσεις επί αναλύσεων για το που στοχεύει ο Δικέφαλος… Που να στοχεύει δηλαδή αυτή η ομάδα; Στο κάτω-κάτω τους στόχους τους θέτει ο μεγαλομέτοχος, ο οποίος παρουσία όλων μίλησε στις 22 Δεκεμβρίου για κύπελλο και Τσάμπιονς ληγκ.

Ο όποιος στόχος όμως δεν μπορεί να αποτελεί την βάση για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να λέγεται ότι… «αφού πάμε για δεύτερη θέση δεν χρειαζόμαστε και την σούπερ ενίσχυση…».
Δεν πιστεύουμε ότι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ πρέπει να εξαρτώνται από τον γενικό βαθμολογικό στόχο, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα δεν παίζει καλά και έχει χτυπητές αδυναμίες που «φωνάζουν» εδώ και μήνες… Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί τώρα για να παίξει καλύτερα και να κερδίζει πιο εύκολα. Έτσι θα αυξήσει και τις πιθανότητές του να πετύχει τον... όποιο στόχο. Έπρεπε δηλαδή να έχει ήδη αποκτήσει τον ποιοτικό- διεισδυτικό ακραίο με την καλή ατομική ενέργεια που θα τον βοηθούσε να φτιάξει πιο εύκολα φάσεις στο γήπεδο. Αυτόν που ψάχνει από πέρυσι τον Γενάρη δηλαδή, αυτόν που η απουσία του χαλάει την εικόνα του ΠΑΟΚ και την όποια δουλειά γίνεται, κατά 20 με 30%.
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: