Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Επιστολή σε Πρωθυπουργό και ΠΣΑΠ!!

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή απέστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του στο θέμα της αδειοδότησης, προκειμένου να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα, όπως και στον ΠΣΑΠ.
Επιστολή σε Πρωθυπουργό και ΠΣΑΠ
Το κείμενο της επιστολής προς τον Π.Σ.Α.Π:
«Προς τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π.,
κο Στέλιο Γιαννακόπουλο

Αξιότιμε «κύριε Πρόεδρέ μας», καθώς «Πρόεδρό μας» θα έπρεπε να σας θεωρούμε, μέσω της παρούσης θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμώς, εσάς και το συνδικαλιστικό όργανό μας για τη συμπαράσταση με την οποία μας περιβάλλατε, καθ’ όλη την διάρκεια της μάχης επιβίωσης, που δίναμε εμείς, τα συντεταγμένα μέλη του. Την μάχη της αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής, αν την έχετε ακουστά, την μάχη της επαγγελματικής επιβίωσής μας και της διατήρησης αυτού, που με τον ιδρώτα μας κερδίσαμε μέσα στο αγωνιστικό χώρο: το να διατηρηθεί στη Super League το Σωματείο, το οποίο υπηρετούμε και στο οποίο εργαζόμαστε.
Είναι λογικό το γεγονός ότι σταθήκατε δίπλα μας, καθώς αυτό απαιτεί ο ρόλος ο δικός σας και του συνδικαλιστικού φορέα, του οποίου έχουμε την τιμή να προεδρεύεις. Η βοήθεια όλων στο διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π. ήταν μνημειώδης και δια της παρούσης θέλουμε να την αναγνωρίσουμε και να την επισημάνουμε.
Βλέπετε, το θέμα του Ηρακλή, το θέμα της δικής μας τύχης και του δικού μας μέλλοντος, δεν ήταν «επικοινωνιακό», δεν «σήκωνε» το – αλίμονο, απαραίτητο – φωτορεπορτάζ και λεζάντα και ίσως θα σας έφερνε αντιμέτωπο και αντιμέτωπους με «μεγάλα και σκοτεινά συμφέροντα», τα οποία ωστόσο θα πρέπει να αντιμετωπίσεις όταν αναλαμβάνεις αυτό το ρόλο.
Αυτά, λοιπόν και ένα, ακόμη, «ευχαριστώ» για τη στάση του Π.Σ.Α.Π, την ώρα, που δύο υπάλληλοι της Ε.Π.Ο. αποφάσισαν για φοροτεχνικούς λόγους, να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα στην εργασία. Συγχαρητήρια…
Οι Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ηρακλής, Μέλη του Π.Σ.Α.Π».

Δεν υπάρχουν σχόλια: