Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Βενγκέρ "απειλεί" τον Νασρί!!

Σαφή προειδοποίηση προς τον Σαμίρ Νασρί για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ αποτελούν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει βρει τον αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που ο Γάλλος πάρει την απόφαση να μην υπογράψει νέα συμφωνία με την ομάδα.
Όπως αναφέρουν αγγλικά μέσα ο Αλσατός τεχνικός έχει αποφασίσει να δώσει το χρίσμα στο Ουίλιαν της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος εξέπληξε άπαντες με τις εφετινές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος έχει τιμή 22.000.000 ευρώ, αλλά στην Άρσεναλ πιστεύουν ότι μπορούν με 13 να τον κάνουν δικό τους.
Όσον αφορά τον Νασρί, το συμβόλαιό του εκπνέει την επόμενη χρονιά, αλλά στο στρατόπεδο των Λονδρέζων θέλουν να μην τον χάσουν, όπως έγινε στην περίπτωση που Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος μετακόμισε στη Μίλαν χωρίς οι “κανονιέρηδες” να βάλουν ευρώ στο ταμείο τους.
Eνδιαφέρον για την απόκτηση του Νασρί έχουν εκφράσει Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, την ώρα που ο ίδιος δείχνει να έχει αποφασίσει να αναζητήσει μία νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: