Στο αγωνιστικό σκέλος επικέντρωσε την προσοχή του ο Νίκος Αναστόπουλος στην σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκδηλώνοντας παράλληλα την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών του.

O τεχνικός του ΟΦΗ αναφερόμενος στο θέμα της αδειοδότησης και στο κατά πόσο επηρεάζει το ποδοσφαιρικό τμήμα απάντησε λέγοντας ότι “τα καλά αποδυτήρια βγαίνουν στο γήπεδο. Έχουμε αφήσει έξω τα προβλήματα και αυτό το δείχνει η πορεία μας”.
Παράλληλα, ο Νίκος Αναστόπουλος για ακόμα μια φορά εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του προσθέτοντας “έχουμε αποδείξει πολλές φορές, ειδικά τον τελευταίο καιρό ότι έχουμε μια σταθερότητα με την απόδοση μας. Δεν καταλαβαίνουμε ούτε από έδρες, ούτε από τίποτα αλλά μόνο τον καλό μας εαυτό. Όταν είμαστε υγιείς και πλήρεις δεν καταλαβαίνουμε τίποτα”.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος
Για το θέμα της αδειοδότησης: “Το θέμα της αδειοδότησης αφορά την διοίκηση”.
Για την επικείμενη συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλέι – οφ: “”Την Κυριακή θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα. Αγωνιστικά είμαστε σε θέση να πετύχουμε. Αυτή είναι η θέση μου και την έχω επαναλάβει κατ’ επανάληψη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα”.Για τον υποβιβασμό του Ηρακλή και την άνοδο μιας παραπάνω ομάδας: “Αυτήν την στιγμή δεν είναι τίποτα εύκολο. Το θέμα του Ηρακλή δεν γνωρίζουμε τι κατάληξη θα έχει. Τώρα, αν θα βγει μια ή δύο ομάδες, δεν γνωρίζουμε τι κατάληξη θα έχει αυτό το ζήτημα”.
Για την μάχη της ανόδου: “Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση αν λάβουμε υπόψιν μας ότι όλα γίνονται, και ο Παναιτωλικός κερδίσει τον Διαγόρα ξέρουμε ότι στο μυαλό μας έχουμε τα πλέι – οφ. Εμείς έχουμε την πείρα για τέτοιους αγώνες και θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Είτε για την απευθείας άνοδο, είτε για τους αγώνες μπαράζ. Από εκεί και πέρα, αν την Κυριακή ο Παναιτωλικός κερδίσει τον Διαγόρα, είναι φανερό ότι θα πάμε στα πλέι – οφ”Για τον Πιερικό: “Όσοι παίζουν αντίπαλοι με εμάς, βρίσκουν ενδιαφέρον και έναν λόγο για να παίζουν καλά”.
Για τα προβλήματα που υπάρχουν: “Δεν υπολογίζουμε τους τιμωρημένους Πίτσο, Ρούσεφ και έχουμε κάποιους τραυματισμούς που θα περιμένουμε το Σάββατο για να δούμε ποιους θα έχουμε μαζί μας. Μπερτίν, Βερόν, Καμπάνταης, Γιακούμπου, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος μας έβγαλαν προβλήματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μπουλούτ μπαίνει σιγά – σιγά στο πρόγραμμα”.
Για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΟΦΗ: “Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας, θα παίξουμε την μπάλα που μπορούμε και ξέρουμε. Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο που είναι πως θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή”.Για το παιχνίδι με τον Πιερικό: “Όμως οι τρεις βαθμοί είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη”.
Για τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα: “Το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει τις ευκαιρίες που είχαμε. Θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί με στοιχεία που θέλαμε. Επίθεση από τις πτέρυγες, πολύ καλή κατοχή της μπάλας όμως μας έλειπε το γκολ. Είχαμε ευκαιρίες για να “καθαρίσουμε” το παιχνίδι όμως όπως ξέρετε ο νόμος της μπάλας λέει ότι αν χάνεις τα γκολ μπορείς να τα δεχτείς”.