Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δηλαδή, τώρα το έλυσαν το πρόβλημα;

Πού αποσκοπούσε όλο αυτό το "θρίλερ" από χθες; Για μια ολόκληρη μέρα ακούγαμε για συσκέψεις, για αποφάσεις πρωθυπουργού, για αναβολή ή ματαίωση των πλέι οφς και τελικά, τι έγινε; Τίποτα!
Δηλαδή, τώρα το έλυσαν το πρόβλημα;
Αν, δηλαδή, δεν γινόταν η κυβερνητική σύσκεψη, ποια θα ήταν η διαφορά; Άλλαξε κάτι επειδή ασχολήθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός; Βλέπετε να γίνεται τίποτα;
Το μόνο που είχαμε να ακούσουμε και σήμερα ήταν λόγια. Και πολλά «θα». Αν δεν δοθούν εγγυήσεις, ΘΑ αναβάλουμε τα πλέι οφς. Αν το ποδόσφαιρο δεν πάρει τα μέτρα του, ΘΑ κόψουμε τα χρήματα και την κρατική στήριξη. Αν η ΕΠΟ δεν κάνει αυτό που πρέπει, ΘΑ πάρουμε τα μέτρα μας με το αυτοδιοίκητο. Όλο «θα». Κι ενώ ο κόσμος καίγεται. Και μόνο αυτά που συνέβησαν ακόμα και χθες το βράδυ, φτάνουν και περισσεύουν για να δείξουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Και τι πάει να πει, επίσης, ότι «πρέπει όλοι να εγγυηθούν πως δεν θα ανοίξει μύτη στα πλέι οφς»; Μέχρι τώρα, δηλαδή, όταν γινόταν ένα ματς, δεν υπήρχαν εγγυήσεις από την αστυνομία; Υπήρχαν κι εγγράφως, μάλιστα. Και πάλι, όμως, γινόταν κόλαση στα γήπεδα. Ή μήπως η αστυνομία ήταν απούσα από τον τελικό κυπέλλου; Παρούσα ήταν, αλλά είδαμε τι έγινε. Και στο κάτω κάτω της γραφής από ποιόν ζητάει εγγυήσεις το κράτος; Από τον εαυτό του; Και η αστυνομία, κράτος είναι.
Για να τελειώνουμε μια κι έξω και να μην λέμε πολλά. Επικοινωνιακά φαίνεται ότι κάτι κάνει η κυβέρνηση κι ότι σφίγγει τα λουριά. Ουσιαστικά, όμως, τι έχει αλλάξει; Ή μήπως θα φοβηθούν οι χούλιγκανς απ’ αυτά που λέει ο Πεταλωτής ή που θα πούνε πιο μετά οι ποδοσφαιρικές αρχές; Τι καινούργιο ειπώθηκε σήμερα, λοιπόν; Για το κρατικό χρήμα που θα κοπεί; Εδώ και εβδομάδες το διαλαλεί ο ΓΓΑ Μπιτσαξής. Ή έπρεπε να ειπωθεί με στόμφο ότι χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα η εισαγγελική έρευνα για τα στημένα; Τα αυτονόητα, δηλαδή, πάμε και τα κάνουμε διάγγελμα; Σιγά τα αυγά, λοιπόν.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: