Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ταυτοποίηση και για τους δημοσιογράφους!

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα παρθούν στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» την επόμενη Κυριακή στο Ελληνικό (18:30). Ταυτοποίηση στοιχείων και για τους δημοσιογράφους ζήτησε η αστυνομία.
Ταυτοποίηση και για τους δημοσιογράφους!
Την ταυτοποίηση στοιχείων και για τους δημοσιογράφους κατά την είσοδό τους στο κλειστό του Ελληνικού ζήτησε η αστυνομία, για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι διαπιστεύσεις των εκπροσώπων του Τύπου θα φέρουν εκτός από το όνομα και το Μέσο που εργάζεται ο κάθε δημοσιογράφος και τον αριθμό μέλους της ΕΣΗΕΑ, του ΠΣΑΤ ή της αστυνομικής ταυτότητας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: 
 
«Συμμετέχοντας στην καθολική προσπάθεια ασφάλειας και τάξης στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Μπάσκετ 2011, παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των διαπιστευμένων συναδέλφων. 
 
Ζητούμε λοιπόν, να μας γνωρίσουν τους αριθμούς Ταυτοτήτων των Ενώσεων, του ΠΣΑΤ ή της Αστυνομικής ταυτότητας (για όσους φυσικά, δεν διαθέτουν τις προαναφερόμενες). 
 
Οι αριθμοί αυτοί αναγράφονται στην Κάρτα Διαπίστευσης μαζί με το αντίστοιχο ονοματεπώνυμο. Και κατά τον έλεγχο στην είσοδο του Τύπου γίνεται υποχρεωτικά ταυτοποίηση της Κάρτας με την ανάλογη Ταυτότητα. 
 
Προσδοκώντας, την ταχύτερη δυνατή ανταπόκριση των συναδέλφων στην παράκληση μας (να σταλούν τα στοιχεία που ζητάμε ως τη Δευτέρα 9 Μαΐου στη διεύθυνση pressoffice@basket.gr), ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: