Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: «Δρακόντεια» μέτρα στο ντέρμπι!!


paok handball


 
Κάτω από «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) στη Μίκρα η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που θα κρίνει τον πρωταθλητή στην Α1 χάντμπολ των ανδρών. Η παραδοσιακή αντιπαλότητα των δύο συλλόγων, αλλά κυρίως τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν πέρυσι στη Λαμία και οδήγησαν στη ματαίωση του φάιναλ-φορ του κυπέλλου, έχουν κινητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις και το ματς να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί κανονικά.
Η σύσκεψη που έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη κράτησε περίπου τρεις ώρες και, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε να καταρτιστεί από την αστυνομική διεύθυνση της πόλης ειδικό σχέδιο για την προσέλευση και την αποχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ, ενώ στο κλειστό της Μίκρας θα «επιστρατευτούν» και δυνάμεις των ΜΑΤ. Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε 1.000 εισιτήρια για το παιχνίδι, τα οποία θα πωλούνται έξω από το γήπεδο.
Ο Κώστας Σταματιάδης, που εκπροσώπησε στη σύσκεψη της Ενωση, τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ότι η ομάδα του δεν θα διστάσει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο αν συμβούν έκτροπα. Από πλευράς ΟΧΕ, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και ότι στο τέλος του ματς θα γίνει η απονομή του τροπαίου, όποια ομάδα κι αν το κατακτήσει.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: