Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ντελ Πιέρο μέχρι το 2012!!

Τη φανέλα της αγαπημένης του Γιουβέντους θα συνεχίσει να φοράει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2012 ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος υπέγραψε την Πέμπτη την επέκταση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο.

Μάλιστα, ο εμβληματικός αρχηγός των «μπιανκονέρι» συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Αντρέα Ανιέλι, στο νέο γήπεδο της ομάδας το οποίο χτίζεται με στόχο να είναι έτοιμο την ερχόμενη σεζόν.

Πληροφορίες έτσι κι αλλιώς ήθελαν τον αδελφό του και μάνατζέρ του, Στέφανο Ντελ Πιέρο να έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και συναντήθηκε με τον αγωνιστικό διευθυντή, Μπέπε Μαρότα.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, αλλά φημολογείται ότι ο Ντελ Πιέρο δέχτηκε να μειωθούν οι απολαβές του που ανέρχονταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Έτσι, ο «Μέγας Αλέξανδρος» θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας που τιμά με την παρουσία του από το 1993 και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, σε ηλικία πλέον 38 ετών, θα είναι σε θέση να αναλάβει διαφορετικό ρόλο στον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: