Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Τσιώλης έτοιμος, περιμένει την νέα διοίκηση

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Τσιώλης μετά το φιλικό του Άρη με την Βέροια έδωσε το στίγμα των επόμενων ημερών σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι των κίτρινων.
Ο προπονητής του Άρη έδωσε κάποιες… ειδήσεις για να κατανοήσει ο κόσμος της ομάδας πώς έχουν τα πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Έχουμε και λέμε:

1. Ξεκαθάρισε ότι στα αποδυτήρια, στην ομάδα, δεν φτάνουν οι οποίες προεκλογικές κορώνες και το εκλογικό κλίμα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να χαραχθεί η πορεία με καθαρό μυαλό.

2. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η περίοδος μέχρι τις 16-17 Μαΐου θα είναι περίοδος… εξετάσεων, όπως είπε και ο ίδιος για το υλικό της ομάδας, κυρίως για τους νέους ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζοντας ότι θα προωθηθούν αρκετοί στην νέα ομάδα.

3. Οι τελικές εισηγήσεις θα γίνουν εκείνη την περίοδο (16-17 Μαΐου), ομολογώντας ότι σε ποσοστό 70% - 80% ο ίδιος είναι έτοιμος. «Ξέρω τι θέλω» είπε χαρακτηριστικά.

4. Προανήγγειλε ουσιαστικά τον αριθμό των μεταγραφών υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι «χρειάζονται 6 με 7 ποδοσφαιριστές». Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί το σύνολο των στόχων και απομένει να δρομολογηθούν οι τελικές κινήσεις.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Τσιώλης, το τεχνικό τιμ δηλώνει έτοιμο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και απομένει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις.
 The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: