Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πριν το ραντεβού, έκαναν έρευνα για αντι-Μιραλάς!

Λίγες ώρες πριν συναντηθούν με τον μάνατζερ του Μιραλάς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεψάχνιζαν την αγορά για αντικαταστάτη του Βέλγου. Έψαχναν όντως παίκτη ή ήθελαν να πιέσουν τον Ενροτό;
Πριν το ραντεβού, έκαναν έρευνα για αντι-Μιραλάς!
Λίγο πριν από το κρίσιμο ραντεβού των δύο πλευρών για το θέμα του συμβολαίου του Βέλγου φορ, λίγο – πολύ τα δεδομένα είναι γνωστά.
Στα χρήματα το «ντιλ» δεν πρόκειται να χαλάσει. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο και ο Ενροτό συμφώνησε (άλλο αν στην αρχή είχε κάνει λόγο για πάνω από 2), όμως το θέμα που… καίει η είναι η ρήτρα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το ποσό της ρήτρας να αυξηθεί κατά πολύ από τα 4,2 εκ. ευρώ (από την Πλατεία Αλεξάνδρας λένε ότι στα 10 εκ. είναι καλυμμένοι), ενώ από την πλευρά του ο Ενροτό με… βαριά καρδιά θέλει να πάει στα 5,5 μάξιμουμ.
Εν πάση περιπτώσει, αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν έχουν κάτσει με τα χέρια… σταυρωμένα και τεχνηέντως έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι έχουν βγει στη γύρα για άλλον επιθετικό!
Αυτό προκύπτει από πηγές μάνατζερ, αλλά αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το αν στους «ερυθρόλευκους» όντως ψάχνουν τον αντι-Μιραλάς ή απλά χρησιμοποιούν ένα μοχλό πίεσης προς την πλευρά του παίκτη…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: