Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Στον εισαγγελέα 27 οπαδοί για τα επεισόδια στη πορεία του Ηρακλή

Για διατάραξη κοινής ειρήνης κατηγορούνται 27 συλληφθέντες από την επεισοδιακή πορεία των φίλων του Ηρακλή την Τετάρτη το βράδυ. Ελεύθεροι αφέθηκαν 11 οπαδοί για τους οποίους δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Κατά τη διέλευση της πορείας μέσω κεντρικών οδών της πόλης, ομάδα ατόμων προκάλεσε φθορές, κυρίως, σε τζαμαρίες Υποκαταστημάτων Τραπεζών και καταστημάτων, πινακίδες σήμανσης, στάσεις αστικών λεωφορείων, σηματοδότες και κάδους απορριμμάτων, ενώ επιτέθηκε κατά των Αστυνομικών Δυνάμεων με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επέμβαση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση και σύλληψη 27 ατόμων (εκ των οποίων 7 ανηλίκων), ηλικίας από 16 ως 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Διατάραξη κοινής ειρήνης».
Στο σημείο ακινητοποίησης των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σακίδια, τα οποία περιείχαν τεμάχια πετρών, σπρέι, πυρσούς και ξύλινα κοντάρια.
Επίσης, προσήχθησαν 11 άτομα, σε βάρος των οποίων δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία και αποχώρησαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης


 Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις 

Οι κινητοποιήσεις των παραγόντων και των φίλων του Ηρακλή για τον υποβιβασμό της ομάδας συνεχίζονται και για σήμερα (Πέμπτη)  αρχικά έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείo της Πόλης για να τοποθετηθούν και οι τοπικοί κυβερνητικοί παράγοντες για το θέμα της ομάδας. 
The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: