Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Κρύος: «Θα προσφέρει ο Βιλά, σκυλί του πολέμου ο Καμπιάσο»

Σίγουρος ότι θα μπορέσει να προσφέρει στην ΑΕΚ ο Ντίντακ Βίλα δήλωσε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Θέουτα, Βαγγέλης Κρύος με δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ μίλησε και για την καριέρα του παίκτη.

Κρύος: «Θα προσφέρει ο Βιλά, σκυλί του πολέμου ο Καμπιάσο»
Ικανός να βοηθήσει την ΑΕΚ και να ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Super League χαρακτήρισε τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της «Ένωσης», Ντίντακ Βίλα, ο Βαγγέλης Κρύος, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Θέουτα μίλησε για την καριέρα του 26χρονου άσου, λέγοντας ότι δεν δικαίωσε τις βλέψεις που υπήρχαν στην αρχή της καριέρας του, αποδίδοντας αυτή τη στασιμότητα στο γεγονός ότι μεταγράφηκε στη Μίλαν που δεν υπολογιζόταν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο, χαρακτηρίζοντάς τον ως «σκυλί του πολέμου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Κρύου στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το προφίλ του Ντίντακ Βιλά:
«Οι βλέψεις που υπήρχαν για αυτόν στην Ισπανία ήταν πιο υψηλές. Είχε κάποιους δανεισμούς από τη Μίλαν γιατί δεν αγωνιζόταν, αλλά δεν είχε την κατάλληλη εξέλιξη. Είναι, όμως, καλός παίκτης και παρά το γεγονός ότι είναι 26 μπορεί ακόμα να βελτιωθεί».

Για το λόγο που έμεινε στάσιμος:
«Είχε κάποιους τραυματισμούς, όταν πήγε στη Μίλαν, αλλά πιστεύω ότι η αλλαγή του πρωταθλήματος του έκανε κακό. Ουσιαστικά δεν έπαιξε ένα χρόνο. Στην Ιταλία το ποδόσφαιρο είναι πιο αμυντικό σε σχέση με το ισπανικό που είναι πολύ επιθετικό, κάτι που τον έκανε να μείνει πίσω».

Αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ΑΕΚ:
«Πιστεύω πως ναι. Είναι καλός παίκτης. Για το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθει, γιατί πριν τον αγοράσει η Μίλαν έκανε καλές χρονιές. Έχει τα προσόντα και θα μπορέσει να βοηθήσει».

Για τη μεταγραφή του Καμπιάσο:
«Πολύ μεγάλος παίκτης. Τι να πει κανείς για τον Καμπιάσο; Μιλάει για όλα η καριέρα του. Είναι σκυλί του πολέμου και θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: