Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

«Η Εθνική υπήρχε και θα υπάρχει»

Ο Κώστας Τσάνας προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως υπηρεσιακός προπονητής της Εθνικής και εμφανίστηκε κολακευμένος για τη θέση που του προσφέρθηκε. Βλέπει ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο νεαρός τεχνικός.

«Η Εθνική υπήρχε και θα υπάρχει»
Την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ανέλαβε και επίσημα ο Κώστας Τσάνας. Ο νεαρός κόουτς που έχει παρουσιάσει έργο στις μικρές ομάδες, πήρε το χρίσμα για να διαδεχθεί τον Σέρχιο Μαρκαριάν στο μεταβατικό στάδιο έως ότου βρεθεί ο «εκλεκτός».

«Ευχαριστώ θερμά την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την Εθνική Ομάδα. Για να έχει αποτέλεσμα αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που αρχίζουμε, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε σε ποια θέση βρισκόμαστε. Πιστεύω ότι οι διεθνείς έχουν, πάνω απ’ όλους, τη δύναμη για να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Αυτή τη δύναμη έχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν την Εθνική ως πραγμάτωση των στόχων τους. Αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία. Διότι η Εθνική υπήρχε και θα υπάρχει ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι παίκτες της ή ο προπονητής της. Είναι πάνω από πρόσωπα».

Μάλιστα είχε ήδη την πρώτη του συνάντηση με τους Γιώργο Γκιρτζίκη και τον Ουρουγουανό συνάδελφό του, προκειμένου ουσιαστικά να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και να ‘χει μια πρώτη επαφή με το «αντικείμενο».

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρακολουθήσει απ’ το ΟΑΚΑ το φιλικό της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Ολυμπιακός-Μπεσίκτας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: