Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η Κέρκυρα και το «μπουρλότο» στο αυτοδιοίκητο!!

Για «μπουρλότο» στο περίφημο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε λόγο η Κέρκυρα σε σημερινή της ανακοίνωση για την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων και το sport-fm.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η Κέρκυρα και το «μπουρλότο» στο αυτοδιοίκητο
Μια ευαίσθητη «χορδή» άγγιξε η ΠΑΕ Κέρκυρα με σημερινή της ανακοίνωση, θέλοντας να σχολιάσει τις εξελίξεις αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να την αποβάλλει από το πρωτάθλημα της Super League.

Στο νησί είναι όλοι σοκαρισμένοι με αυτή την τροπή που πήρε το θέμα, καθώς δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη απόφαση και όπως δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ στο ΣΠΟΡ FM 94,6, Βασίλης Αργυρός, η συνέχεια θα δοθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στη γραπτή τοποθέτηση των «Φαιάκων», το πιο ενδιαφέρον σημείο αποτελεί ο χαρακτηρισμός «μπουρλότο» για το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που φέρνει η σημερινή απόφαση. Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο απασχόλησε έντονα την καθημερινότητα του αθλητικού ρεπορτάζ πριν από δύο μήνες, όταν η UEFA απείλησε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέχρι και με αποβολή των ελληνικών συλλόγων και της εθνικής ομάδας από τις διεθνείς της διοργανώσεις.

Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό το θέμα που θίγουν οι νησιώτες κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι…

Η αναφορά της ΠΑΕ μόνο τυχαία δεν ήταν και ο λόγος εντοπίζεται στο σκεπτικό που συντάσσει η Επιτροπή Εφέσεων και σε όσα φτάνουν στα «ραντάρ» του νομικού επιτελείου ως προς το περιεχόμενό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr είναι ότι η σημερινή απόφαση στηρίχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην έκθεση της ΕΕΑ, που τόνιζε ότι η απόκτηση των μετοχών από τον Γιώργο Ίσσαρη είναι εικονική και βάσει αυτής η Επιτροπή Εφέσεων στο σκεπτικό της χαρακτηρίζει ως «δεσμευτικά» τα πορίσματα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αν και εφόσον οι διαρροές αυτές αποδειχθούν και στο… γραπτό του σκεπτικού που θα γνωστοποιήσει κάποια στιγμή η Επιτροπή Εφέσεων, όπως λέγεται από πλευράς Κέρκυρας, θα ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου», καθώς ένα όργανο το οποίο δεν έχει σχέση με την ΕΠΟ και ανήκει στην Πολιτεία, «αποφασίζει» για το μέλλον μιας ΠΑΕ στη Super League κατά παράβαση του… περίφημου αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

Το σίγουρο είναι ότι η ΠΑΕ Κέρκυρα είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά της για να ανατρέψει τη σημερινή απόφαση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: