Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ρανιέρι: «Λέστερ και... τέλος»!

Δεν αποκλείεται η Λέστερ να είναι η τελευταία ομάδα που κοουτσάρει ο Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε ότι σκέφτεται τη μέρα που θα αποχωρήσει από τους πάγκους.

Ρανιέρι: «Λέστερ και... τέλος»!
Η Λέστερ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του Κλαούντιο Ρανιέρι, ειδικά αν μακροημερεύσει στη νέα του ομάδα.

«Θέλω να... αράξω εδώ. Θα ήθελα να σταματήσω εδώ την καριέρα μου. Εάν η πορεία μου αποδειχτεί μακρά, τότε ναι θα ήθελα να τελειώσω στη Λέστερ. Ο πρόεδρος μου είπε ότι τα πρώτα 3 ή 4 χρόνια είναι τα σημαντικά. Να παραμείνει η ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ και σιγά- σιγά, βήμα- βήμα να ανεβαίνει επίπεδο και να πλησιάζει τους μεγάλους συλλόγους», τόνισε χαρακτηριστικά ο 63χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαστε μικρή ομάδα, αλλά θέλουμε να μεγαλώσουμε. Η εμπειρία μου έχει διδάξει ότι η δεύτερη σεζόν είναι πιο δύσκολη από την πρώτη στην Πρέμιερ. Τώρα το σημαντικό είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να μαζέψουμε έστω έναν πόντο περισσότερο απ'ότι πέρσι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: