Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Φέρνει Ίβκοβιτς στα αποκαλυπτήρια η ΑΕΚ!!

Ένα πολύ δυνατό φιλικό προκειμένου ο κόσμος της να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα σεζόν έκλεισε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» φέρνει την Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΟΑΚΑ στις 29 Σεπτεμβρίου.

Φέρνει Ίβκοβιτς στα αποκαλυπτήρια η ΑΕΚ
Μπροστά σε έναν μεγάλο αντίπαλο κι έναν παλιό φίλο θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι της ΑΕΚ να πάρουν την πρώτη γεύση ενόψει της νέας μπασκετικής σεζόν. Η Ένωση έκλεισε φιλικό με την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς στις 29 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:
«H διοίκηση της ΑΕΚ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη φιέστα της 29ης Σεπτεμβρίου.

Ανακοινώνεται, ότι η Aναντολού Εφές και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της ΑΕΚ και του Ντράγκαν Σάκοτα και θα δώσουν το «παρών» στην «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση. Η Aναντολού Εφές της Ευρωλίγκας, των 32 τροπαίων Τουρκίας και του ενός ευρωπαϊκού (Κόρατς 1996) θα είναι, λοιπόν, η αντίπαλος της «Βασίλισσας» στη φιλική αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται, ότι Σάκοτα και Ίβκοβιτς κατέκτησαν τα τέσσερα τελευταία τρόπαια της «Ένωσης». Ο πρώτος οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 2002 και ο δεύτερος στην κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα (2000) και του Κυπέλλου Ελλάδος (2000, 2001).

Αμφότεροι κατέκτησαν μαζί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1990, όντας συνεργάτες στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας. Το συναπάντημα των προπονητών των 4 τελευταίων τίτλων της ΑΕΚ θα συνιστά το (αδιαμφισβήτητο) γεγονός της εκδήλωσης…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: