Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

«Να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή Ελλάδας κι Ευρώπης»

Εμπιστοσύνη, σεβασμός και κοινή θέληση για επιτυχίες ήταν το τρίπτυχο που οδήγησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. «Ούτε πέντε λεπτά δεν χρειάστηκαν», είπε.

«Να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή Ελλάδας κι Ευρώπης»
Χθες ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, σήμερα εξήγησε το γιατί... Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην εξαιρετική σχέση που υπάρχει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας και η οποία έπαιξε κομβικό ρόλο στο να ανανεώσουν την κοινή πορεία τους.

Δεσμεύτηκε, δε, για περισσότερη δουλειά και με μεγαλύτερη όρεξη, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να παραμείνουν στην κορυφή εντός κι εκτός συνόρων.

Η προσωπική δήλωση του Γιάννη Σφαιρόπουλου

«Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο πέντε λεπτά για να συμφωνήσουμε με τους προέδρους. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, η κοινή θέληση και οι υψηλοί στόχοι που μας διακατέχουν, ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της επέκτασης της συνεργασίας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουν να μου εμπιστεύονται τις τύχες μιας εκ των κορυφαίων ομάδων στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω και εγώ αλλά και όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα, τον καλύτερο μας εαυτό για να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: