Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

«Ο σοβαρός ΠΑΟΚ περνάει, προσοχή στον Ελμάντερ»

Τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε φαβορί για την πρόκριση ο Αντώνης Γεωργαλίδης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σκιαγράφησε το προφίλ της Μπρόντμπι την οποία αντιμετώπισε στον προηγούμενο γύρο με την Ομόνοια.

«Ο σοβαρός ΠΑΟΚ περνάει, προσοχή στον Ελμάντερ»
Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, όπως ανέφερε ο Αντώνης Γεωργαλίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, που αποκλείστηκε στον προηγούμενο γύρο από την Μπρόντμπι σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ τους και στάθηκε ιδιαίτερα στον Γιόχαν Ελμάντερ.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την Μπρόντμπι: «Είναι ομάδα που είχαμε την ευκαιρία να την αποκλείσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Αν εμφανιστεί σοβαρός θα περάσει. Η Μπρόντμπι κάνει στατικές φάσεις. Με εμάς δεν έπαιξε ο Άγκερ γιατί ήταν τραυματίας, το όνομα της ομάδας είναι ο Ελμάντερ και θέλει προσοχή. Ειδικά χτες αγωνιζόμενος πίσω από το σέντερ φορ έδωσε 2-3 πολύ καλές ασίστ που μας έκανε τη ζημιά. Εκτός από τον Ελμάντερ δεν έχει άλλο παίκτη να κάνει την διαφορά. Διαθέτει παίκτες που τρέχουν και παλεύουν».

Για την συνέχεια στην Ομόνοια: «Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Υπάρχει μια απογοήτευση που δεν καταφέραμε να περάσουμε στους ομίλους, αλλά τώρα σηκώνουμε το κεφάλι για τους εγχώριους στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: