Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Ατρομήτου!

Δείτε ένα σύντομο προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Ατρομήτου στα play offs του Europa League.

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Ατρομήτου

Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία): Η δις πρωταθλήτρια Ρωσίας ήταν πέμπτη πέρσι. Διαθέτει πλούσιο ρόστερ στο οποίο ξεχωρίζουν οι Μπιλιαλεντίνοφ και Ντέβιτς, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στην Ευρώπη με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε τη Στουρμ Γκρατς με νίκη 3-2 στην Αυστρία και 1-1 στη Ρωσία. Έχει αρχίσει άσχημα το πρωτάθλημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία): Νταμπλούχος Αυστρίας την τελευταία διετία, προέρχεται από σοκ στον τρίτο προκριματικό του Champions League, αφού μετά τη νίκη της με 2-0, έχασε με 3-0 στη ρεβάνς της Σουηδίας από τη Μάλμε. Διαθέτει ένα αρκετά ακριβό ρόστερ, με παίκτη που ξεχωρίζει τον Ισπανό φορ Τζόναθαν Σοριάνο. Στο τρέχον πρωτάθλημα μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία): Οι δευτεραθλητές Τουρκίας, που προσέλαβαν τον Βίτορ Περέιρα, άρχισαν τη σεζόν με αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό του Champions League, με ήττα 3-0 στο Λβιβ από τη Σαχτάρ μετά το 0-0 της Πόλης. Το ρόστερ τους προκαλεί… ίλιγγο με παίκτες όπως οι Φαν Πέρσι, Νάνι, Μούσα Σο, Μεϊρέλες, Μπρούνο Άλβες, Ντιέγκο και Κιάερ μεταξύ άλλων.

Μπορντό (Γαλλία): Από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Γαλλίας, ήταν έκτη την περασμένη σεζόν και στον πάγκο της έχει τον άλλοτε διεθνή αμυντικό Βίλι Σανιόλ. Στον τρίτο προκριματικό γύρο απέκλεισε εύκολα την ΑΕΚ Λάρνακας νικώντας τη δύο φορές, 3-0 στη Γαλλία και χθες 1-0 στην Κύπρο. Το γαλλικό πρωτάθλημα αρχίζει αυτή την εβδομάδα.

Λεχ Πόζναν (Πολωνία): Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Πολωνίας, που δεν κατάφερε να μπει στους ομίλους του Champions League. Αν κι απέκλεισε με δύο νίκες τη βοσνιακή Σαράγεβο (1-0, 2-0), σταμάτησε στον τρίτο προκριματικό γύρο πάνω στην ελβετική Βασιλεία, χάνοντας δύο φορές (1-3, 0-1). Σε τρεις αγωνιστικές φέτος είναι πρωτοπόρος με το απόλυτο.

Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία): Τερμάτισε μόλις δωδέκατη στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο κατακτώντας το Κύπελλο. Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε με δύο νίκες την Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα (2-1, 3-0). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: